Tuesday, March 6, 2018

A Pinterestre egyre többen regisztrálnak már hazánkban is. Sokan kedvelik a közösségi oldalt, hiszen könynen rendszerezhetjük benne a kiválasztott képeinket, így bámilyen szervezési feladathoz remekül alkalmas. Most az esküvőt szervezők, a szervezés előtt állók kedévre teszünk. Megmutatjuk a top 3 tortatrendet, melyekre a legtöbbet kerestek a Pinteresten.

1.Fügetorta: Az érdekes újdpnságra több mint 500%-kal több keresés jött idén, mint az elmúlt évben. A fügét nemcsak a torta tetejére tetszik dekorációként, de a tortába is beledolgozzák, diófélékkel, szererecsendióval, szegfűborssal, és fahéjjal keverve.

2.Metáldekor: Az aranyfestés, az aranycseppek, a metálos levelek egyre nagyobb előretörése nem meglepő, hiszen a tavalyi év egyik színe, a rosegold beszivárgott a gasztronómiába is. Hogy ne legyen giccsparádé a desszert, eltisztult formájú, visszafogottan dekorált tortaalapot díszítenek a cukrászmesterek arannyal, metálos fényekkel.

3.Klasszikus, fehér frosting: Nehéz elszakadni a hagyományoktól. és nem is mindig kell. Sok pár még mindig a klasszikus, letisztult, fehér, visszafogottan dekorált tortákra szavaz, melyek egyszerűségükkel teremtik meg az eleganciát a főasztalon. A minimal white frosting szavakra érkezett keresések egyre nőnek.

Mind a három megfogott, és nem tudunk dönteni? Van megoldás. Fügekrémes, fügedekoros tortát rendeljünk, klasszikus, fehér cukormázzal, arany levelekkel és cseppekkel.

forrás: The Kitchn

étrend torta esküvő gasztronómia desszert 2018 Pinterest közösségi oldal


Megtekintések száma: 3668


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet