2016 November 01

Zseniális ötlete támadt egy apának, aki fia különleges rajzait illusztrálta a való életbe ültetve. Bámulatos, néhol vicces, és egyben bizarr képsorozat!

A gyerekek szeretnek rajzolni, és imádnak furcsa dolgokat vetni a papírra. Időnként még mi magunk sem tudjuk eldönteni egy-egy rajzuktól, hogy pontosan mit ábrázol.

A gyermeki képzeletet azonban akkor a legegyszerűbb értelmezni, ha a való életbe ültetjük bele a megrajzolt tárgyakat.

Éppen így tett egy apa, aki elhatározta, hogy fia rajzaiból valós illusztrációkat csinál.

A hatéves kis Dom igencsak erős és színes képzelőerővel rendelkezik. Apja elmondása szerint sohasem volt ilyen téren gondja a gyereknek. Különleges nézőpontból, egyfajta gyermeki szemmel tekint a világra.

Sok gyermek rajta éppen ettől olyan mesebeli, néha pedig groteszk.

Az apa gondolt egyet, és megvalósította a kis Dom legérdekesebb rajzait. Az eredmény egyszerre vicces és hátborzongató. Van valami báj ezekben a rajzokban és a hozzájuk kapcsolt valós illusztrációknak.

Van itt mindenféle jószág. Macska, madár, és nyúl is. Ezek önmagukban inkább viccesek, mint bizarrak, azonban az emberekről készült rajzokba már szorult némi groteszk szemléletmód, és egy bizarr báj.

Ezeknek a gyerekrajzoknak a modern köntösbe bújtatott változatai mosolyt csalnak az arcunkra, és eszünkbe juttatják a mi elmúlt gyerekkorunkat is.

Azt a világot, ahol mi diktáltuk a tempót ahol a saját magunk által kitalált, ceruzánk által megrajzolt lényeink uralkodtak. Ahol a nap azért sütött, mert úgy rajzoltuk meg, és csak akkor jöttek sötét fellegek, ha azt előtte eldöntöttük.

Őszintén reméljük, hogy a hat éves kis Dom és apja még nagyon sokáig fognak együtt alkotni!

vicces érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 19471


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet