2022 Október 18

Budapest, 2022. október 17. – A világ vezető fitneszberendezéseket gyártó cége, a Technogym megnyitotta legújabb showroomját. A Budapest III. kerületében, a Szépvölgyi úton található bemutatóterem a magán vásárlókat és a céges ügyfeleket is várja.

„Az átadott showroom teljes mértékben illeszkedik abba trendbe, amit a Technogym képvisel a fitneszberendezések piacán, miszerint ezek az eszközök már nemcsak edzőtermi felszerelések, hanem design lakberendezési tárgyakként is funkcionálnak” – hívta fel a figyelmet Junttila Risto, a Technogym kizárólagos hazai forgalmazója, a Finn Wellness Kft. tulajdonosa.

A ’90-es években még jobbára csak a fitneszklubokban voltak elérhetőek ezek az eszközök Magyarországon, így aki ki akarta próbálni ezt a mozgásformát, annak mindenképpen valamilyen edzőtermet kellett felkeresnie. A 2008-2009-es gazdasági válság és recesszió idején viszont egyre többen kezdtek el otthoni felhasználásra vásárolni fitneszgépeket. A pandémia alatt ez a folyamat újra felerősödött, napjainkban pedig elmondható, hogy kialakult egy olyan vásárlói réteg, aki fontosnak tartja, hogy mindig a lehető legmodernebb, professzionális fitneszeszközök segítsék az edzéstervének megvalósításában, az otthona kényelmében.

Ebbe a körbe nemcsak az élsportolók tartoznak bele, akiknek szinte mindennap be kell iktatniuk az edzéseiket, hanem azok is, akik a személyi edzővel egyeztetett mozgásformákat otthon is szeretnék gyakorolni, illetve azok is, akik csak az otthoni edzést preferálják. „A saját fitneszgép vásárlása akkor is előtérbe kerülhet, ha valaki olyan helyen lakik, ahol nem áll rendelkezésre elérhető közelségben jól felszerelt fitneszterem, de egyre elterjedtebb az a gondolkodás is, hogy az edzőterem látogatása mellett otthon is szeretnének edzeni” – hangsúlyozta Junttila Risto.

A Budapesten, a Szépvölgyi út 63/a szám alatt megnyitott showroom tökéletesen visszatükrözi a Technogym globális arculati koncepcióját. A két exkluzív teremben az olasz gyártó legfejlettebb gépei képviseltetik magukat, többek között a Personal és a Skill termékcsalád tagjai, valamint a Technogym legújabb, otthoni felhasználásra szánt megoldásai.

Ennek köszönhetően nemcsak a céges, illetve a magánvásárlóknak, de a lakberendezők részére is tökéletes helyszínt biztosít ahhoz, hogy megtekinthessék, milyen fitneszgépek illeszkednek leginkább az elképzeléseikhez. Az új exkluzív showroom emellett lehetőséget nyújt a profi sportolók számára is, hogy megismerjék a legújabb innovatív megoldásokat, hiszen a Technogym immáron 2000. óta az Olimpiai Játékok hivatalos beszállítója, hazánkban pedig többek között 17 sportakadémia lett felszerelve a legmodernebb eszközökkel.

Technogym

A Technogym a világ egyik vezető, csúcskategóriás fitneszeszköz gyártója. Avállalatot Nerio Alessandri és Pierluigi Alessandri alapította 1983-ban. A két testvér egyolaszországi garázsban indította el a vállalkozását, amelyet fitneszgépek fejlesztésére ésgyártására hoztak létre. A ’80-as évek második felében a cég partnerséget kötött a Forma 1-esversenysorozattal, ami fontos mérföldkövet jelentett abban, hogy a Technogym világszerte ismerttéváljon. A márka ezután innovatív és exkluzív megoldásaival az iparág élvonalába került, és többek közöttimmár 8. alkalommal volt az Olimpiai Játékok hivatalos sporteszköz beszállítója.

A Technogym termékei ma több mint 100 országban vannak jelen. A márka kínálatában jelenleg többek között high-tech futógépek, evezőpadok, teremkerékpárok és erőgépek is megtalálhatóak. A Technogym megoldásait világszerte 55 millió ember használja, több mint 85 ezer intézményben és 400ezer háztartásban. A Technogym fitneszberendezések hazai kizárólagos forgalmazóiképviseletét a Finn Wellness Kft. látja el, amelynek csapata immár közel30 éves tapasztalattalrendelkezik hazánkban a fitnesz és wellness szegmensben.


Megtekintések száma: 12853


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet