2018 Május 18

1.Lássunk másképp: Paul Octavious fotós tippje, hogy ne csak a megszokott szemszögből nézzük a mindennapi világunkat, hanem váltsunk perspektívát. Ebben az telefonunk is partner lehet a különböző funkciókkal.

2.Éljen a szimmetria!: A megfelelő képkivágat és a szimmetria megalkotása nem is olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. Pei Ketron szerint magadat is a tökéletes középpontba kell állítanod, mikor a fotót készíted.

Pei Ketron (@pketron) által megosztott bejegyzés,

3.Alulexponált fotók: Nagyon ügyelni kell a telefon beállításaira. Chris Ozer az alulexponálást javasolja (exponáljunk a fotó fényes pontjára, és azután fotózzunk), különben a program szétdobja a színeket, és sok időt igényel a megfelelő szerkesztés.

4.Kezeljük a fotózást egyfajta edzésként: Philip Parknak az orvosa javasolta, hogy mozogjon többet. Ahelyett, hogy elment volna kondizni, megragadta gépét, és elsétált ide-oda szabadidejében (még az ebédidő alatt is a közeli parkban fotózott).

Philip Park (@komeda) által megosztott bejegyzés,

5.Selfie-k helyett önarcképek: Sokkal jobban megmozgatja a követőket egy izgalmas távoli kép, mint egy tucatselfie. Martin Reisch is erre hajt, mikor beállítja az időzítőt és igyekszik minél távolabb menni a telefontól, hogy megalkossa a képet saját magáról.

6.A kompozíciót se hagyjuk figyelmen kívül: A jó beállítások, elrendezések nyugtatólag hatnak a fotó szemlélőjére. Dan Cole a harmadokban való gondolkodásra sarkall minket.

dan cole (@dankhole) által megosztott bejegyzés,

7.Több képek készítsünk: Erről nem kell nagyon meggyőzni a felhasználókat, ugyanis mindenki tudja, hogy elsőre nem mindig érkezik a jó fotó. De mennyi az annyi? Anthony Danielle szerint a varázsszám 30-50 között van. Ebből a szórásból biztosan lesz több Instagram-sztár is.

8.Szerezzünk be lencsét a telefonunkhoz: Ezt tanácsolja Monica Rubalcava is, akinek rengeteg követője bizonyítja, hogy nem beszél hülyeséget.

via: Popsugar


Megtekintések száma: 8886


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet