2016 Szeptember 20

Bár ma a médiából szinte csak a szex ömlik, mégis rengeteg bugyuta tévhittel és közhellyel kell megbirkóznunk, melyeket nagyrészt ezek a platformok terjesztenek. Álljon itt 7 olyan dolog, amit lehet, hogy te is rosszul tudtál a szexről.

A szex jó dolog. A jó dolgokat pedig szereti csinálni az ember. 

Ha pedig szereti is csinálni, tisztában is kell lennie a szexet övező tényekkel, tévhitekkel. Ma, a szexuál-orientált média világában tucat számra árasztanak el minket hamis, félrevezető információkkal. De ne aggódj! Összeszedtük azt a 7 dolgot, amit lehet, hogy te sem tudtál jól a szexről.

1. A szűzhártya rejtély

Sokan úgy hiszik még ma is, hogy a szűzhártya akkor szakad át, amikor először szeretkezünk, vagyis megtörténik az első szexuális együttlét, és elvesztjük a szüzességünket. De nem is lehetne ennél nagyobbat tévedni.

A szűzhártya valójában inkább egyfajta nagyon vékony hártya, mely nagyon könnyen át is szakad bármilyen behatástól. Tudunk olyan esetekről, ahol a szűzhártya magától szakadt be, mert aktívan sportolt az illető, de ellenkező eseteket is jegyeztek már fel. Ugyanis arra is van szép számmal példa, hogy a szűzhártya az első közösülések után is megmarad.

2. Ha herpeszed van, nincs szex!

Ha valaki herpeszes, azt ragályosnak ítéli a közösség. Nincs puszi, nincs egy pohárból ivás, a szex pedig szóba sem jöhet. Pedig ha tudnánk, hogy a Föld lakosságának 90%-ban megvan a herpesz vírusa…

A herpesz vírus ugyanis nyolc különféle variánsban létezik, ami miatt igazából aggódni kell, az a herpes simplex vírus egyes és kettes típusa. Előbbi okozza a leggyakrabban szájszéleken található sebeket, míg utóbbi felelős a genitáliák fertőzéséért.

Mivel az emberek ennyire nagy részét érinti, a kutatók nem is javasolják, hogy valaki emiatt mondjon le a szexuális élvezetekről. Érdemes, sőt, kell is óvszert használni, de lemondani nem kell herpesz esetén sem a jó szexről.

3. A négerek impozáns méretei

Rengeteg filmben halljuk, barátok, ismerősök ábrándoznak arról, hogy az egzotikus néger fiúknak mekkora férfiasságuk van. A valóság azonban ennél jóval kiábrándítóbb. Ugyanis a kutatások szerint egy átlagos péniszhossz 9,16 centi nyugalmi állapotban.

Nigériában viszont csak 8,16 centi. Tehát átlagban nem a négereknek van a legnagyobb férfiasságuk, bár az tény, hogy náluk akad a legtöbb kirívó eset.

4. Vedd szemügyre a fiút, és tudni fogod, mekkora van neki

Sok legenda kering arról, hogy egy fiúról ránézésre látni lehet, hogy mekkora férfiassággal rendelkezik. Ha az ujjainak hosszát megállapítod, vagy a karjának arányait, közel jársz a megoldáshoz. Ilyen, és ehhez hasonló súlyos távhitek keringenek a köztudatban.

A valóságban azonban nincsen kapcsolat a férfi nemi szerve és az ő külső megjelenése, karjának és ujjainak aránya között.

5. Amikor a nő elélvez

Ezt a tabut ma már részben feloldották, de sokig úgy vélték még a nők egy java része is, hogy nincs női ejakuláció, és ezt csak a pornó ipar találta ki a látványosság érdekében. Pedig az a helyzet, hogy van.

Nem minden nő képes rá, de vannak olyan egyének, akik képesek ejakulálni, és tetemes váladékot magukból. Egy tanulmány 10 és 40 százalék közé teszi azon nők arányát, akik akaratlanul folyadékot ürítenek orgazmus hatására.

6. A hüvely tágulása

Sokszor szóba ke4rül, főleg a férfiak között, hogyha egy nő köztudottan sok férfival volt együtt, akkor a vaginája olyan nagy lehet, akár egy kamiongarázs. Azonban tudományos tények ne támasztják alá azt, hogyha valaki sok partnerrel és rendszeresen bújik ágyba, akkor kitágulna a hüvelye.

Sőt, az esettanulmányok egyértelműen megállapítják, hogy a hüvely még a nagyobbfajta “vendég” után is visszahúzódik eredeti méretére, és nem tapasztalható hosszan tartó tágulás.

7. A méret a lényeg

Ez az egyik legnagyobb, leginkább hangoztatott közhely. Sok nő még ma is azt hiszi, hogy van alapja, és nem adja alább a 18 centiméteres átlaghossznál. Pedig a hüvelynek is van egy befogadó mérete, és ez jóval kisebb, mint amit egy 18 centiméter feletti férfiasságból be tud fogadni.

Viccesen szokták is mondani a kérdéskör kapcsán, hogy nem mindegy mennyi lóg ki? Sokkal fontosabb a férfi péniszének vastagsága, és az, hogy milyen teljesítményre képes vele.

egészség érdekes érdekesség szexualitás szex tévhitek


Megtekintések száma: 22144


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet