2019 Július 30

Közeleg a 2019-es Sziget, és mint mindig, rengeteg gyakorlati kérdés felvetődhet az emberben, mielőtt útnak indul: Miben menjek? Mit vigyek magammal? Mennyi pénz legyen nálam? Mit fogok enni és inni?

Talán nem mondunk újat, ha azt állítjuk, minden fesztivál afféle legális rablás. Ezt a tényt lovagolta meg már 2016-ban az Aldi abban a reményben, hogy segíthet a fesztiválozóknak kevés pénzből is kihozni az étkezést a Hajógyárin.

Egy Hédinke nevű magyar vlogger a barátnőjével olyan kihívást vállalt magára a tavalyi Szigeten, hogy 1000 forintból képes-e az ember jóízűen megebédelni a fesztiválon - ezt a challenge-et támogatta a szupermarket. A lányok pedig bebizonyították, hogy igenis meg lehet úszni kevesebb pénzből is egy ebédet a Szigeten.

Azt egyébként tudtátok, hogy nem csupán egy kihelyezett bolttal vár titeket az Aldi a rendezvény helyszínén? Ugyanis egy külön standjuk van, ahol megsütik, meggrillezik nektek azt, amit a boltban vásároltatok. Remek választás, ha szívesen megúsznád kevesebből a fesztiválos kajádat

vlogger kihívás fesztivál ebéd sziget aldi hédinke


Megtekintések száma: 7233


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet