2019 Július 29

Rengeteg cikket olvasni mostanában a tejről és annak rossz hatásairól az emberi szervezetre. Minden szakértőnek, bloggernek, cikkírónak más a véleménye róla, így nagyon nehéz egzakt, egyhangú és valóságos választ kapni kérdéseinkre.

Gyermekkorunkban mást sem hallottunk, mint hogy a tej kalciumforrás, egészséges és minden reggel tejet, vagy minimum kakaót kell inni. Most akkor mi az igazság?

Miután annyi kérdés felvetődik bennünk a témával kapcsolatban, rászánjuk magunkat és keresünk az interneten erről szóló cikkeket. Ezzel rontunk sajnos igazán a helyzeten.

Az útvesztőből nem könnyű kiutat találni - szükség van egy olyan szakértői véleményre, aki nem ócsárolja a többi szakembert és bizonyítékokkal, magyarázatokkal alátámasztja állításait olyan nyelven, hogy azt egy laikus is képes megérteni. Ő Bocsi Viki!

Ha eleged van a szakzsargonból, de szeretnéd megérteni tested működését és többek között releváns választ kapni a tejjel és bármely más étellel kapcsolatos kérdésedre, ő lesz a te embered.

Weboldalán olvashatod blogjait mindenféle egészséggel kapcsolatos témában, kitöltheted ingyenes Tesztjét, rendelhetsz tőle mindenmentes heti menüt, a táplálkozási típusodra szóló E-bookot vagy ellátogathatsz Deák téri Bisztrójába, a Kitchen of Health-be, ahol rengeteg finomsággal vár téged.

egészség életmód bocsiviki blog


Megtekintések száma: 68946


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet