2016 Július 31

A nyár az év azon időszaka, amikor mindenki kiszínesedik egy kicsit: legyen szó akár öltözködésről, sminkről, vagy egy őrült hajfestésről. A nyakunkon vannak a fesztiválok, a kerti bulik és az egész estét áttáncolós mulatságok, amikre bőven belefér egy-egy színesebb összeállítás vagy smink. Megmutatjuk, melyik színnel érdemes próbálkozni!

 

Türkizkék

szinek-amiket-mindenkepp-epits-be-a-nyari-kellektaradba

 

Mi más is kerülhetett volna az első helyre, ha nem a türkizkék? A kék ezen árnyalata szinte a tenger hullámainak színét idézi a szemünk elé. Remek választás egy könnyed tusvonalként, vagy akár egy lenge ruha képében is. Vidám, nyárias szín, ami szuperül mutat pl. fehérrel!

 

Barack / Korall

szinek-amiket-mindenkepp-epits-be-a-nyari-kellektaradba

 

Ez a szín igazi jolly joker, hiszen egyaránt jó választásnak bizonyulhat fehér bőrű lányoknak, vagy azoknak, akik már szereztek egy kis barnaságot maguknak. A fehér bőrrel remek kontrasztot alkot, és vibrálóvá teszi viselőjét, míg a barna bőrön még jobban kihangsúlyozza a már megszerzett barnaságot. Remekül mutat arany vagy barna kiegészítőkkel kombinálva, sminkben pedig szinte bárhol viselhetjük: az orcánkon pirosítóként, a szánkon, vagy pedig a szemünkön, egyikkel sem lövünk mellé. Nem mellesleg, körömlakkban is csodásan mutat!

 

Menta

szinek-amiket-mindenkepp-epits-be-a-nyari-kellektaradba

 

Minden nyár egyik slágerszíne a mentaszín, ami valahol a zöld és a kék között helyezkedik el félúton. Arannyal vagy fehérrel mutat a legjobban akár öltözködésben, akár sminkben – a fehér bőrű lányoknak érdemes óvatosnak lenniük ezzel a színnel, hiszen a nagyon halvány árnyalatai sápasztóak lehetnek.

 

Élénk pink

szinek-amiket-mindenkepp-epits-be-a-nyari-kellektaradba

 

Avagy minden tekintetben a nyár slágere ez a vibráló, szinte már fuksziába hajló pink szín, amiből érdemes csak egy darabot magunkra ölteni, ha nem szeretnénk papagáj-effektust elérni. Nagy sláger egy ilyen színű körömlakk, rúzs, de nagyon jól mutat egy ilyen színű szoknya, vagy táska is! A feketével és fehér árnyalataival mutat a legjobban.

 

Szerző: Medgyesi Tímea

 

Források:

http://www.polyvore.com

http://www.wefollowpics.com


Megtekintések száma: 13510


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet