2022 November 15

A legjobb, ha egy ital segítségével tesszük önfeledté a hangulatot. A nyári estéken egyébként is jól esik egy hűsítő koktél, főleg az édesszájú hölgyek számára. Egy színes, ízletes, koktélcseresznyével díszített finom hűsítő máris sikeres indítása lehet a randevúnak. A némi alkohollal felturbózott italok pedig tesznek róla, hogy ne legyen csendes pillanat.
randikoktel-a-kinos-estek-megmentoje
Amint lecsússzan néhány koktél könnyebb lesz a beszélgetés és  szabadabb a viselkedés. Persze arra is figyeljünk oda, hogy ne vigyük túlzásba. Mert se a férfi, se a nő nem lesz megnyerő, ha önkívületi állapotba kerül. Azért legalább egy minimális önkontrollra szükség lehet még a randi végéig. Szóval a rövid italok kóstolóját hagyjuk a sokadik randira, ezért is javasoljuk az első néhány alkalommal a kevesebb alkoholt tartalmazó, üdítő koktélokat.
randikoktel-a-kinos-estek-megmentoje

Férfiként pedig jobb felkészülni egy ajánlóval, mert a sokszor bizonytalan hölgyek jobban szeretik a határozott férfiakat, akik lenyűgözik őket tudásukkal és kérdezés nélkül kirendelik a kedvenc koktéljukat.

Legyél az italok szakértője és készülj fel egy gyorstalpalóval. Aztán ejtsd ámulatba, legyél határozott, kérd ki helyette, csevegj érdeklődve és zárd az estét elégedetten és jókedvűen.


Megtekintések száma: 121926


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet