2019 Decemberr 07

Már te se igazodsz ki a fazonokon? Nem csoda, hiszen a téli trendek között jelenleg végtelen számú kabát kapható a boltokban, és pont ennek a változatosságnak köszönhető, hogy könnyebben találsz a stílusodnak megfelelőt, azonban még így is elkél a segítség.

Vagánykodj kényelmes cuccokban!

Ha praktikusabban szeretsz öltözködni, akkor mindenképp nézz szét a kapucnis, lezser fazonú kabátok között! A kapucni a 2020-as téli trendek között az első helyen szerepel, nemcsak jól mutat, de a szeles, havas napokon sokkal egyszerűbb magunkra húzni a nagy és meleg kapucnit, mint a sapkával bíbelődni és ennek még a frissen beállított hajunk is örül majd.

Vintage fazon? Naná!

Ha valami igazán retróra vágysz, ami minden korban hangsúlyozza a nőiességet, akkor válaszd az A vonalú, hosszú, keresztben gombos télikabátokat. Ehhez elmaradhatatlan a hosszú bőr csizma, és bevállalósabbak még a széles karimájú kalap után is nyúlhatnak!

Valami szexi

Tudtad, hogy újra reneszánszát élik a hatalmas és puha bundák? Nincs is dögösebb egy földig érő leopárd mintás bundánál, persze semmiképpen nem állati szőrméből készült bunda, hiszen újra divatba jöttek a műszőrmék. Kísérletezz bátran, hidd el, garantált a siker!

divat tél stílus trendek kabát téli divat téli trendek


Megtekintések száma: 20071


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet