2016 Február 19

Sofia Vergara

A Modern család sztárja a népszerű tévéshowban egy dögös kolumbiai anyukát alakít. Karakteréhez így hozzátartozik, hogy merész ruhákat hord. A színésznőt gálákon gyakran látni dekoltázst hangsúlyozó ruhákban, illetve sellő fazonú csodákban. Homokóra alakjához kíváló választás, érdemes ellesni a trükkjét: hangsúlyozzuk formáinkat, de vigyázzunk, ne essünk át a ló túloldalára!
masold-le-a-stilusuk-kerekded-sztarok

 

Eva Longoria

Eva egy visszafogottabb, finomabb stílust képvisel, ám ez nem zárja ki idomainak hangsúlyozását. Egyik gyakori trükkje, hogy nem mély dekoltázsú ruhákat választ, hanem a hátát mutogatja. Szívesen terelia  figyelmet a lábaira is, egy rövidebb vagy mélyen felsliccelt ruhában. Ez nem csak a szép lábak mutogatására alkalmas, hanem az alacsonyabb testalkatot is optikailag nagyítja. Egy zárt ruha összenyomná az alakját.
masold-le-a-stilusuk-kerekded-sztarok

 

Christina Hendricks

A dögös színésznőnél vitathatatlan, hogy ciciből és csípőből is jutott neki, ezt pedig nagyon szereti hangsúlyozni. Christina szexiségének és egyben visszafogottságának a titka, hogy egyszerre mindig csak a dekoltázsát, vagy a csípőjét, derekát hangsúlyozza.
masold-le-a-stilusuk-kerekded-sztarok

 

Beyoncé

Ha kerekded csípő, és nőies alkat, akkor: Beyoncé. Az énekesnő mindig is büszke volt alakjára, és sosem takargatta idomait.  Imádja a rafinált mintákat, csillogást, amellyel azt a testrészét hangsúlyozza amelyiket csak szeretné.
masold-le-a-stilusuk-kerekded-sztarok

 

Jennifer Lopez

Jen-nek a legnhangsúlyosabb testrésze a feneke. Ő is büszkén viseli alakját, de néhány trükkel, igyekszik egyensúlyba hozni alakját. Sokszor feltűnőbb felsőket visel, egyszerű fekete nadrággal, ezzel tereli a figyelmet a felsőtestére. Ha gálára megy szereti az A-vonalú, a pánt nélküli ruhákat, sokszor hangsúlyozza a dekoltázsát és gyakran mutogatja formás lábait.
masold-le-a-stilusuk-kerekded-sztarok

 


Megtekintések száma: 10748


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet