2018 Május 28

A női szépséget piedesztálra emelő magas sarkúktól nagyon nehezen válnak meg a nők. Hogyan cseréljük le fokozatosan a magas sarkúkat az életünkben?

Nekünk, nőknek a magas sarkú cipők a mindenünk. legalábbis a többség rajong a magas sarkú cipők minden fajtájáért. Mindegy, hogy milyen színű, kő berakásos, vagy bőr, lényeg hogy magas sarkú legyen.

A magas sarkú cipők bája

Van valami elegáns báj abban, ha ilyet hord egy nő, egyrészt jelképes, mert a magas sarok valóban a magasba, egy felsőbb piedesztálra emeli a hölgyeket, másfelől eleganciát is kölcsönöz.

Rendezvényeken, bálokban szinte kötelező kellék, és ha valaki igazán szép akar lenni, mindig ilyet vesz fel.

Azonban sok nő hajlamos megragadni abban a hitben, hogy csak és kizárólag a magas sarkú cipők jelenthetik az abszolút női szépséget és ideált, pedig másfajta cipők is vannak ám a világon.

Cseréld le a magas sarkút!

Ami azt illeti, akadnak olyan lapos cipők, melyek legalább annyira elegánsak és szépek, mint magas sarkú társaik.

Ráadásul valljuk be, a magas sarkú cipők egyáltalán nem kényelmesek. Arról nem is beszélve, hogy egészségügyileg kifejezetten káros, ha valaki hosszabb távon csak ilyen cipőkben járkál.

Nem kell megijedni a lapos cipőktől, mert ha a megfelelő stílust választod, és egy sötétebb, mondjuk fekete színt, az ugyanannyira képes eleganciát kölcsönözni, mint korábban egy magas sarkú.

Ráadásul ezek a lapos cipők rendelkeznek még egy nagyon kedvező tulajdonsággal: nagyon kényelmesek.

Az a tévhit sem igaz, hogy a magas sarkú cipőkkel ellentétben a lapos cipőkből kicsi a választék, és kevés a stílus.

Erin McKelle Fischer divat szakember szerint nagyon is van választék a lapos cipők között is, ma már annyi féle, és stílusú van, mint magas sarkú.

A szandáloknak, vagy akár papucsoknak is komoly jövőjük van a szépségiparban és a divatban a lábbelik terén.

Újabban egyre nagyobb trend ilyeneket hordani, mert úgy tudsz egy kicsit többet mutatni a testedből – a lábfejed – hogy az nem tereli el a tekintetet a ruhádról.

Reméljük, ez a szösszenet ráébresztett sok nőt arra, hogy a magas sarkú cipőkön kívül is van élet. Ráadásul nem csak ugyanolyan szépek, de megkímélik egészségünket is.

divat öltözködés cipők


Megtekintések száma: 558624


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet