2020 Augusztus 29

Szinte minden művészi úton van egy közös dolog - küzdelmekkel, bizonytalanságokkal és a feladás pillanataival vannak tele. Taylor Ann Linko már az általános iskolában álmodozott arról, hogy ő művész szeretne lenni, amikor gyümölcskosarakat kezdett el díszíteni és eladni azokat anyja barátai számára.

Hónapokkal az esküvője előtt Taylor Ann Linko úgy döntött, hogy nem fog szokásos fehér esküvői ruhát viselni, inkább ő maga fogja festeni. Ruhavadászatra ment és talált egy gyönyörű „Savoy’s Bellezza” ruhát, amelyet ezután testreszabott. A folyamat nagyon lassú volt.

Egy héttel az esküvője előtt a ruha végre elkészült, és a végeredmény gyönyörű volt. A ruha tökéletesen tükrözi színes személyiségét, és az esküvőn mindenki imádta. A nagy nap után néhány hónappal más emberek is felfigyeltek a tehetségére. Egy nap a Facebook és az Instagram értesítései őrült módon kezdtek jelezni. Ruháját megosztották egy brit pletyka blog első oldalán, és az emberek imádták. „Az esküvői ruhák festésének művészete akkor kezdődött, amikor a ruhám felkapott lett. Mindig nagyon színes művész voltam. Tehát kísérletezni és ötvözni kellett a művészet iránti szenvedélyemet és a színesség iránti szenvedélyemet az esküvőmre is ”- jelentette ki a művész.

Emberek százai kezdték felkérni a nőt, hogy fesse át ruháikat, és Linko bele is ment. Később bérelt egy stúdiót, és esküvői ruhákat festett kis vállalkozással. A legfontosabb, hogy teljes munkaidős művészé válásának álma végre megvalósult! Annak ellenére, hogy a folyamat lassú volt, mindenképpen megérte.

Íme pár felkérésre készült műve:

Forrás: Boredpanda


Megtekintések száma: 208216


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet