2016 Február 22

Egy jó pohár bor elfogyasztásának több millió módja van. Van, aki a barátaival szeret borozni egy jó helyen, míg mások a családtagokkal szürcsölgetik a verandán. Én, személy szerint otthon, a kanapémon szeretek kényelmesen hátradőlve borozgatni a pizsamámban, miközben Columbo-ismétléseket nézek.

Nem számít, hol, vagy hogyan szeretsz kikapcsolódni, a mókás poharak mindig szebbé teszik az élményt. Ma megmutatjuk, hogyan varázsolhatod a borospoharaidat cukivá!

Ne aggódj! Ez a projekt szuper gyors és könnyű. Csupán két tiszta pohárra, egy ecsetre, vízbázisú ragasztóra és csillámporra lesz szükséged hozzá (természetesen a kedvenc színeidben).

Ha befejezted, akkor tökéletes poharaid lesznek csajos estékre, házibulikra, vagy akár ajándék gyanánt. Mindenképp visznek majd egy kis életet a következő kikapcsolódásodba!

Ismersz valakit, akinek közeleg a 21. szülinapja? Készíts neki poharat az iskolája színeiben, vagy köss még rá egy szalagot is, és viszonylag olcsón összehozhatsz egy jó kis ajándékot.

A hihetetlen könnyű módszer elsajátításához nézd meg az alábbi videót!

Kérlek, oszd meg ezt a cikket, ha szereted a csillogó poharakat!


Megtekintések száma: 10371


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet