2016 Július 20

Cikkünk előző részében a szoknyáké volt a főszerep, jöjjenek hát most a szandálok és saruk!

 

DEICHMANN

a-nyar-sztarjai-szandal-es-sarukorkep-2-resz

Fehér, de mégis színes | Ezt a fehér darabot kétségkívül a színes strasszkövek teszik igazán mutatóssá. Ha fel akarsz vele dobni egy egyszerűbb szettet, tökéletes választás!

 

Arany leveles | Elegáns, és mégsem hivalkodó: leginkább csupa fekete szettek kiegészítőjeként tudnám elképzelni ezt a csodás arany, levélmotívummal díszített darabot.

 

MANGO

a-nyar-sztarjai-szandal-es-sarukorkep-2-resz

Bohém tollas | Ha valami feketére vágysz, ami mégsem olyan unalmas, ez a szandál tökéletes választás! A rajta lévő toll egy kicsit bohémmá és játékossá teszi – na meg a hétköznapok tökéletes kiegészítőjévé.

 

A fesztivál arca | A rojtok idén újra visszajöttek a divatba, a felsőkön át a táskákig és cipőkig mindenen ott vannak. Ha nem bánod a talpad alá gyűlő port, a fesztiválra tökéletes választás lehet a szetted kiegészítőjeként, egy ugyanilyen táskával.

 

ZARA

a-nyar-sztarjai-szandal-es-sarukorkep-2-resz

Színes egyéniségeknek | Egy kicsit retro, egy kicsit bohém, egy kicsit hippis – ha szereted az ehhez hasonló színes darabokat, akkor ezt a szandált is biztosan szívesen viselnéd, valami hasonlóan bohém összeállítású szettel mondjuk.

 

Az unikornisimádóknak | Ezüstszínű és csillog, avagy egyenes út a szívébe annak, aki imádja az ilyen unikornosmód csilivili darabokat – ha egy kis vidámságot szeretnél csempészni a napodba és a szettedbe, válaszd ezt!

 

 

Szerző: Medgyesi Tímea

 

Források:

http://www.allfashionhug.com

http://www.deichmann.hu

http://www.mango.com

http://www.zara.com


Megtekintések száma: 12553


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet