2016 Július 11

Farmersorthoz csizmát

Értjük, hogy ez Amerikában nagyon menő, de Magyarországon vagyunk és negyven fok van. Furán néz ki, nem az időjáráshoz illő és vajon mennyire lehet meleg egy csizmában a kánikula kellős közepében? Nem akarjuk megtudni.  A csizma őszre-télre való, és punktum! (Természetesen a gumicsizmák kivételt képeznek ezen szabály alól.)

 

Túl rövid rövidnadrág

a-legkinosabb-divatbakik-nyaron

Hordd bátran, legyen az akár forrónadrág vagy rövidnadrág, csak könyörögve kérünk, egyre figyelj: ne kandikáljon ki a popsid alja belőle! Egyáltalán nem gusztusos és kellemes látvány (maximum a pasiknak, de erről azért megkérdeznénk őket is), és inkább közönséges, mint vonzó.

 

Átlátszó felső fekete melltartóval

A klasszikus divatbűnök egyik klasszikus tétele ez, legyen az átlátszó vagy bármilyen olyan színű felső, ami láttatni engedi alatta a fekete/színes melltartót.  Egy szuper összeállítást nagyon gyorsan el tud rontani egy oda nem illő színű, kilátszó melltartó. A megoldás és megváltás egyben egy testszínű darab beszerzése, ami ma már bármelyik fehérneműboltban fellelhető.

 

Világos gatya sötét fehérneművel

Az előző baki kéz a kézben járó párja: avagy a kilátszó színes melltartónál a fehér felső alatt már csak a fehér nadrág alól kivillanó fekete fehérnemű alakja a rosszabb.

 

Hát / pánt nélküli ruha kilógó melltartóval

A leggyönyörűbb, legrafináltabb szabású ruhát is el tudja rontani az a melltartópánt, amelyiknek nem kellene ott lennie, pl egy hát nélküli, vagy egy pánt nélküli ruhánál. Erre a legjobb megoldás egy levehető pántos melltartó, vagy egy olyan amelyiknek nincsen hátulja.

 

Balerinacipő zoknival

a-legkinosabb-divatbakik-nyaron

A lapostalpú balerinákat pontosan azért tervezték úgy, hogy szabadon hagyják a láb középső részét. Egy rendes zoknival párosítva nem túl esztétikus látvány, és meleg is. A megoldás pedig a direkt a balerinához tervezett vékony zokni, ha semmi esetre sem szeretnéd mezítlábra felvenni.

 

A képek forrása:

www.m.womens9.com

www.youtube.com

http://www.makeupandbeauty.com

 

 


Megtekintések száma: 12564


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet