2018 Március 22

Tanga az EMPOWERED BY YOU-tól

A céget Renata Black vállalkozó alapította. Ez a magas színvonalú alsónemű gyártó márka a nettó nyereségének 20 százalékát a Seven Bar Foundation-nek adományozza, ami egy elszegényedett nőknek hitelt biztosító szervezet. Minden egyes ultrakönnyű, varrások nélküli tanga (22 dollár ~ 6000 ft) személyes ajánlással érkezik egy nőtől, aki már kapott kölcsönt a saját üzletének a beindításához.
Tudsz ennél jobb módot arra, hogy erősnek és motiváltnak érezd magad?
a-legjobb-alsonemuk-edzeshez

Sport boxeralsó a THE EIGHTH-től

Ez a nemrégiben indult márka a következőképp jellemzi magát: “Az élet jó dolgainak az összessége vagyunk: a művészeté, szexé, kultúráé és a sporté.” Ebben a limitált kiadású boxerben (78 dollár ~ 22.000 ft) mindezek megtalálhatók, sőt, még több is. Ez a luxus alsógatya horzsolásmentesen illeszkedik a bőrhöz, selymes, finom anyagból készült, áramvonalas kialakítással.
a-legjobb-alsonemuk-edzeshez

A láthatatlan vonalú hipster alsónemű a CORY VINES-tól

Ez a minimalista, sportalsóneműkkel foglalkozó márka bebizonyítja, hogy igenis van szépség az egyszerűségben. Ez a toldások, varrások nélküli, izzadás elvezető alsónemű (12 dollár ~ 3300 ft) teljesen befedi a kérdéses területeket, a kínos vonalak nélkül. Ráadásul annyira könnyű, hogy el is felejted, hogy rajtad van.
a-legjobb-alsonemuk-edzeshez

„Kapd el őket” boxer a LULULEMON-tól

A Lululemon saját, Luxtreme anyagából készült ez a boxer (32 dollár ~ 8800 ft), amit a maximum kényelem elérésének céljából készítettek. Nem számít, hogy biciklitúrára mész benne, vagy egy tanácsterembe. Ráadásul ez az anyag olyan technológiával lett megtervezve, ami ellenáll a zsugorodásnak, így hosszú ideig hasznodra válhat.
a-legjobb-alsonemuk-edzeshez

RITZY SHORT-ok a LOLË-től

A cég neve, a Lolë annyit jelent, hogy: „Élj szívből, minden nap!”. Ez a boxer (40 dollár ~ 11.000 ft) egy gyorsan száradó, antibakteriális anyagból készült, valamint alakformáló funkciója is van, amitől tökéletes választás lehet egy izzasztó jógaórára, vagy akármilyen, egyéb edzésre. Nem szeretnél alsónemű nélkül menni? Ez a varrás nélküli, fiús alsónemű szinte észrevehetetlen és mindent eltakar.
a-legjobb-alsonemuk-edzeshez

„Belső erő” láthatatlan tanga a CALIA-tól

Carrie Underwood új fitness márkájának az ultrakönnyű tangája (15 dollár ~ 4200 ft) felszív minden nedvességet, teljesen szagmentes, antimikrobiális védelmet, teljes kényelmet és hosszantartó viseletet biztosít. Ráadásul, a sima szegélyektől nem látszik a bugyi vonala, így koncentrálhatsz az edzésedre, és nem kell aggódnod más miatt.
a-legjobb-alsonemuk-edzeshez


Megtekintések száma: 28797


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet