2020 Szeptember 17

Christian Louboutin nemrégiben indította el új, 2020-ra szóló aláírási filmjét: a Cabaraparist. A klasszikus stílus, amely átveszi a francia főváros lényegét és mindennapi életét, a luxe táska tisztelgéssel jár a tervező szülővárosában, és továbbviszi a párizsi művészet, kultúra és szolidaritás örökségét.

A luxe Cabaraparis-t Hélène Tran illusztrátorral együttműködve hozták létre, és Párizs két különféle aspektusát ábrázolja. Inspirációt nyújt a napi és éjszakai város változó tájairól, és egy sor ábrán látható nyomtatott neoprén panelek formájában, teljes hosszában.

A praktikus, de stílusos táska két fogantyúval (piros színben) és állítható szíjjal rendelkezik a hordozhatóság megkönnyítése érdekében. Jellemző praktikus lapos belső zsebbel és háromszög alakú megerősítésekkel, aláírás-tüskékkel díszítve. 1690 dollár(531ezer ft ) ára a táska tiszteleg a város egyes ikonikusabb pillanatainak és műemlékeinek, és ez a Caba sorozat ötödik kiadása.

A rajta lenyűgözőbb lenyűgözőbb illusztrációk közé tartozik a keresztény képi ábrázolása macska alakban, mögött a „T” cipő! ”Felirat. a Cabaraparis Night (1. verzió) belsejében, a vörös robogójának és az aláíró Louboutin szivattyújának a kivonatai a Párizs új királynőjévé koronáztak a Cabaraparis Day során (2. verzió).

Christian Louboutin a fegyveres édességet kommentálva megszólalt: „Párizs a végső múzeum. Ez a világ egyik leglátogatottabb városa, a legszebb építészettel. Szerettem volna megragadni Párizs fantasy elemét, nem a valóságban horgonyozva a Cabaraparist. ”

forrás: Luxurylaunches


Megtekintések száma: 216993


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet