2023 Június 30

Mindenhol azt halljuk, hogy „valósítsd meg önmagad”, „légy egyedi”, „találd meg a saját stílusod”. Ez így igaz, azonban vannak olyan hibák, amelyeket soha nem lenne szabad elkövetnie egyetlen nőnek sem. Most eláruljuk, mire kell leginkább ügyelned.

1. „Csakis máskás darabokat viselek” hozzáállás

Természetesen a legtöbb nő álma válna valóra, ha a ruhatára feltöltődne Zara, Gucci vagy Chanel darabokkal. De a márkás darabok vajon egyet jelentenek a kifogástalan stílussal? A válaszunk: Nem. Ahhoz, hogy kifinomult stílusod legyen, nem a márkákra van szükséged, az egész a megfelelő, hozzánk illő darabok megválasztásáról szól.

7-divatbaki-amit-minden-nonek-el-kellene-kerulnie

2. Pontról pontra lemásolni más stílusát

Természetesen nem arról van szó, hogy valaki inspirál, és ötleteket merítesz az öltözködéséből, hanem arról, ha minden egyes darabodat úgy választod ki ahogy Ő hordja. Kezdve a ruháktól, cipőkön át, egészen a kiegészítőkig. Ne feledd: Ami neki jól áll, az nem biztos, hogy neked is, és fordítva.

3. Olyan cipőt viselsz, amiben nem tudsz menni

Rengetegen elkövetik ezt a hibát, az internet tele van olyan videókkal, ahol a nők bukdácsolnak, csúnyán mennek. Ne akarj te is vicc tárgya lenni. Lásd be, ha nem tudsz menni a  cipőben ne vedd fel.

7-divatbaki-amit-minden-nonek-el-kellene-kerulnie

4. Túl sok trend keverése egyszerre

Amikor új trendek jönnek ki, kezeld könnyedén, és ne akard egyből magadon tudni. Főleg nem más trendekkel keverve.

5. Túl sok ékszer

Nem hiába mondják, hogy a kevesebb (sok esetben) több. Ahhoz, hogy kiegészítőket viselj, nem kell tele aggatnod magad ékszerekkel. Ha úgy érzed picit sok ami rajtad van, mielőtt kilépsz az ajtón vegyél le egyet belőlük. Ne feledd, lehet, hogy kevés ékszert viselsz, de az viszont nagyobb figyelmet kap.

7-divatbaki-amit-minden-nonek-el-kellene-kerulnie

6. Olyan ruhákat viselsz, amik nem passzolnak tökéletesen

Sok olyan nőt látni aki nem a megfelelő méretű, fazonú ruhákat hordja. Előfordul, hogy bő a nadrág, túl nagy a pulcsi, nem passzol a felső. A legjobb megoldás ha magunkkal visszük vásárolni a barátnőinket, vagy anyukánkat és megbízzuk azzal a feladattal, hogy kíméletlenül bírálja el a felpróbált darabokat.

7.Láthatóan nem érzed jól magad a ruhádban

Ezt az első 6 pont együttesen is kiadhatja. Ez egy olyan baki, mely kellemetlenséget okoz az egész nap során. Ha kényelmetlen a ruha, szorít a cipő, mikor rájösz, hogy nem is passzol hozzád kedvenc sztárod stílusa, akkor ideje változtatni a megjelenéseden. Találd meg saját stílusodat, hidd el, sokkal kényelmesebb lesz.


Megtekintések száma: 483731


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet