2018 Március 02

Hat olyan előretörő trend is van az idei első New York-i divathéten, melyeket könnyen átemelhetjük a hétköznapi öltözködésünkbe is. A kifutókon most a tervezők és divatházak 2018 őszi/téli kollekciói voltak láthatók, melyeket a minták, az élénk színek, és a réteges öltözködés jellemzett.

A top 6-os, utcán is viselhető, az öltözködésünkbe könnyen beilleszthető elem között vannak nagy visszatérők, és egy kis merészség is. Először is jellemző lesz a nagy minták keverése, valamint visszatérnek az állatmintás darabok. A skótkockás anyag is újra felkapottá válik; sálakon, szoknyákon, felsőrészeken is megjelenik. Nemcsak a színek, de az anyagok keverése is nagyon trendi lesz ebben a szezonban.

Ami a színeket illeti, a piros lép domináns szerepbe – natúr sminkkel, vagy vörös rúzzsal érdemes kombinálni. A 80-as évek visszahozta western is ismét divat lesz: ingek, érdekes vállmegoldások, csizmák, rojtok, és hangsúlyos ékszerek. A rétegezés nem csupán a hideg idő miatt lesz előnyben, hanem a divat miatt is, hiszen jönnek az egyre nagyobb, egyre béleltebb kabátok.

via: Popsugar


Megtekintések száma: 65132


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet