2021 Október 12

A legendás színész Magyarországon forgatja a Szárnyas fejvadász második részét, és az itthoni látogatása kapcsán több meglepő dolog derült ki róla. Tudni akarod mik azok? És azt, hogy miért és hogyan tette boldoggá egy magyar rajongóját?

Harrison Ford egyszerre patetitkus és hétköznapi megjelenéssel lengi be a helyszínt, ha ott megjelenik. Mintha csak egy átlag magyar lenne, úgy jár-kel az emberek között, mintha itt született volna.

Szombaton még egy bicikliboltban látták, majd nemsokkal később Gianni Annoni éttermében, az Arany János utcai Pomo D'oróban, később pedig a ­KNRDY nevű steak­house-ban bukkant fel, és mindkét helyen magyar borokat választott az ételek mellé.

Ez persze lehet PR marketingfogás is! - hördülnek fel sokan. A valóság azonban az, hogy Harrison Ford tényleg imádja a Magyra borokat.

Harrison Ford előételnek grillezett halloumi sajtot kért salátával, főételnek pedig szárazon érlelt steaket, amelyet megosztott a rendezővel.

Harrison Fordról sokszor az a hír járja, hogy rendkívül közvetlen a rajongóival, gyakran megáll velük fényképet készíteni, ha úgy kérik, és szívesen ad autogramot is.

Az előbb említett bicikliboltban egyébként egy nagyon nagy magyar rajongóját is boldoggá tette, aki véletlenül találkozott össze vele, és az alkalmat kihasználva mellé huppant, hogy egy közös fotót készíthessen vele.

A lány boldogan ecsetelte, hogy éppen aznap volt a születésnapja, és keresve sem találhatott volna jobb ajándékot, mint azt, hogy egy igazi világsztárral fotózkodhatott.

celebek sztárok világsztárok sztárvilág


Megtekintések száma: 44630


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet