2022 Október 04

A Médiaválogatott Sztártitkok stúdiójába ezúttal Borbély Richárd kapottmeghívást, aki mesélt gyermekkoráról, színészi pályája indulásáról, azX-Faktoros időkről. Sőt, egy igazán érdekes titkát is elárulta Rickynek.

– Olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy nagyon sok általam nagyrabecsült emberrel mostanra már jó viszonyt ápolhatok. Az egyiklegérdekesebb, vagy legkülönlegesebb az, hogy gyerekként, amikor énelkezdtem énekelni, zenélgetni, az egész családom imádta a Bon Bont.Rajongásig szerettük. Szolnoki Peti volt nekem akkor a Nr. 1. énekes, ésamúgy a mai napig elképesztő, zseniális zenésznek tartom. Nekem ő egy hatalmas példakép. Az egyik nagyon nagy vágyam az volt, hogy egyszertalálkozhassak vele. Úgy alakult az életem, hogy mostanra elmondhatom,hogy Szolnoki Petivel jó viszonyban vagyok. Egy csomószor találkoztunk már.Volt az előadásomon, én is voltam a koncertjén. Azt mondhatom, hogy jóhaverságban vagyunk egymással. Az egyik talán legszebb élményem, vagylegnagyobb dolog, amit ennek a művészszakmának köszönhetek az, hogy azelső példaképemet így tizenvalahány évvel később a haveromnak tekinthetem.

Ha szeretnétek megtudni, hogyan kötődik Ricsi Tiszalúchoz, és hogymilyen indíttatásból kezdett el gitározni, hallgassátok a Médiaválogatott Sztártitkokat!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla


Megtekintések száma: 19803


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet