2016 November 07

Mariah, Deepet, az ex-Scientologiai vezetőt hibáztatja a válásért

Mariah Careynek ki kellett költöznie a házból, amelyet a milliárdos James Packerrel osztott meg, de nem tette, hanem azt követeli, hogy Packer vásároljon neki egy lakosztályt az L A lakóparkban, mintegy az egyezségük részeként, ami egy csúnya elváláshoz vezetett … -mondják a Mariahoz közeli források.

Mariah forrásai az mondják, hogy ő nem hibáztatható az elválásért, de a korábbi nagyhatalmú Scientológiai vezető Tommy Davis igen, aki közeli munkakapcsolatban állt Tom Cruise-zal, amíg Davis nem szakított a szervezettel.

Mariah úgy véli, hogy Davis rendkívüli befolyással volt Packerre, akiről azt mondják, hogy már nem is volt önmaga, amióta Davis közelébe került. Mariah forrásai úgy tudják, hogy Davis megmérgezte a kapcsolatukat, azzal, hogy Packernek arra panaszkodott, hogy túl borsos összeget költött a Marahnak adott elképesztő ajándékaira.

Más források szerint Davis segített Packernek megfékezni a pazarló kiadásait. Egy másik forrás kiemelte, hogy Mariahnak van egy több millió dollár értékű otthona New Yorkban.

Amint arról már beszámoltunk, Mariah kijelentette, hogy béke volt köztük, egy állítólagos James és Mariah asszisztense között történt incidens után, Görögországban, egy yachton.

TMZ befejezte a történetet … Mariah jelenleg 50 millió US dollárt követel Packertől, részben, mert elhagyta a családját azért, hogy vele lehessen Los Angelesben, részben pedig azért, mert az elválás olyan zavart állapotba hozta, hogy le kellett mondania az egyik fellépő körútját.

Úgy tudjuk, hogy Mariah követelésének egy része, az, hogy Packer vegyen neki egy házat Los Angelesben.

Forrásaink szerint Packer hétfőn reagál Mariah követelésére.

celebek sztárok celeb hírességek


Megtekintések száma: 13200


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet