2018 Március 02

Kylie Jenner és Stormi Webster kisbabája egy hónapos – tudatja velünk a gyönyörű anyuka Instagramjára feltett, első „valódi fotójával”.

my angel baby is 1 month old today

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

„Az én kis angyalkám éppen ma egy hónapos.”

Kylie február elsején adott életet kislányának, amelyet csak három nappal később posztolt Instagramjára egy meglehetősen szívszorító üzenet formájában.

♥️

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

"Bocsássatok meg azért, hogy ennyi találgatás mellett is a háttérben maradtam. Tudom, hogy hozzászoktatok ahhoz, hogy minden lépésem megosztom veletek, de a terhességem nem a nagyvilág előtt szerettem volna végigcsinálni. Tudtam, hogy a szerep, amit ezután be kell töltenem, egy életre szól, felkészülni rá pedig csak azzal az életmóddal lehet, amit én a lehető legpozitívabbnak, legegészségesebbnek és leginkább stresszmentesnek ismerek. Sosem terveztem a nagy leleplezést. Tudtam, hogy a babám, az én kicsi életem, a boldogságunk minden stresszt és érzelmet megérezne - ezért választottam ezt az utat. 

A terhesség a legcsodálatosabb, az életemet leginkább megváltoztató esemény volt, és valójában hiányozni fog. Hálás vagyok a barátaimnak, különösképp a családomnak, hogy a lehető legtöbbet megtették annak érdekében, hogy titokban tartsuk ezt a különleges időszakot. Az én gyönyörű, egészséges kislányom február 1-jén megérkezett és már alig vártam, hogy megosszam veletek ezt az áldást! Még soha életemben nem éreztem ilyen erős szeretetet és boldogságot! Köszönöm a megértéseteket.”

baba cuki celebek


Megtekintések száma: 44475


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet