2016 Október 03

Fésűs Nellynek és Vajtó Lajosnak kislányuk, Elza Zorka születése óta nem volt alkalma kettesben pihenni. Mindig, mindenhová magukkal vitték a kicsit, és nem egyszer a nagylányt is. Elza persze élvezte a szülőkkel töltött programokat, legyen az pihenés vagy csajos szépítkezés.

„A barátnőim mindig mesélték, hogy ők milyen korán otthon tudták hagyni a csemetéiket akár a nagyobbakkal, akár nagyszülőkkel. Akkor én is jót mosolyogtam, hogy igen, ez nekem is fog menni. Nos, eddig csak úgy ment, hogy Lajos maradt otthon a lányokkal. – nevet a gyönyörű színésznő – most viszont egy olyan wellness hétvégére kaptunk meghívást, ahová nem tarthatott velünk Elza. Ugyanis az ország egyetlen „adult only” hotelében tölthettünk el néhány pihentető napot. Imádjuk a gyerekeinket, de néha jól esik, még ha 1 éjszakára is, csak kettesben lenni és egymásra időt fordítani, mert azon túl, hogy elsősorban szülő a „foglalkozásunk”, mi egy pár vagyunk és szükségünk van az intimitásra.” – meséli Nelly.

„Sokáig nem tudtam, hogy már Magyarországon is létezik gyermekmentes, felnőttbarát szálloda, ahol gyerekzsivaj nélkül lehet pihenni. Az egyik barátom tavaly szeptember óta, amikor megnyitott a ráckevei Duna Relax Hotel, hív, hogy próbáljuk ki ezt a szállodát. – veszi át a szót Vajtó Lajos – tudta, hogy a gyerekeimen kívül a hasamat szeretem a legjobban így egy olyan fenomenális vacsorát rittyentett nekem a szálloda séfje, hogy megnyaltam mind a tíz ujjamat.”

http://wellnesshotel.hu/

Tavaly még nehéz lett volna Elzától elszakadni, most viszont nagyszülői és persze Csenge segítségével tudtak Nellyék elutazni Ráckevére.

„Próbáról érkeztünk Lajosommal, akin láttam rögtön, hogy tetszik neki a szálloda nyugalma. Egy hétvége, medencébe ugráló és zajongó gyerekek nélkül maga a kikapcsolódás. A hotelben, ezért egyedi, a párkapcsolatokat gazdagító szolgáltatások közül válogathattunk. Az érkezéstől a távozásig, a lobbyban, a szobákban, a wellnessnél és az étteremben is apró gesztusokkal segítették az egymásra hangolódást. Így kipihenten, feltöltődve térhettünk vissza a gyerekeinkhez.– meséli Nelly, akinek a kora őszi időjárásban és a rengeteg munkája miatt nagyon kell vigyáznia hangszálaira, így a szálloda só szobája lett a kedvenc helye.

Lajos pedig rögtön beírta a naptárába, hogy ha kedd, akkor ráckevei szauna felöntés. Eltökélt szándéka ugyanis, hogy ha teheti, hetente elhozza párját a szauna szeánszokra, utána pedig romantikus vacsorával zárják a napot, kettesben.

Képek


pihenés wellness Fésűs Nelly Vajtó Lajos Duna Relax Felnőttbarát


Megtekintések száma: 23130


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet