2016 November 16

Ez egy kifejezés, amit évek óta bedobunk: „A fiúk már csak ilyenek”. Valahogy, mára már ez lett a gyűjtő magyarázat, ahhoz, ha csúnyán beszélnek, vagy rosszul viselkednek, és az egyik anyukának egyszerűen elege lett.

Az igazi bomba anya Kristina Kuzmic”-csal című film második epizódjában, Kuzmic a városba megy, azzal a gondolattal, hogy a férfiak egyszerűen a nemük miatt viselkednek így és ezt megbocsáthatónak tartják.

”Véleményem szerint, a „Fiúk már csak ilyenek” kijelentés a legnagyobb sértés a férfiakra nézve, mert azt jelenti, hogy nem tudnak rajta segíteni.” – mondja.

„Anyaként, mint, aki a legkeményebben próbál felnevelni két illedelmes fiatalembert, az egész pasis beszélgetés kilövi nálam a biztosítékot, mert az én fiaim nem becsmérlő, szexista disznóknak születtek. Az én fiaim ésszel, szívvel, választással, erővel, és remélhetőleg egy csomó olyan érzéssel születtek, hogy tudják, hogyan kezeljenek másokat, legyen az nő, vagy férfi, megfelelően és tiszteletteljesen, a magánéletben is.

Bottom szerint, „A szavak igenis számítanak, és nem minden vicc vicces.”

Kuzmic azt mondja, hogy nem csak a férfiak hibásak, hanem a szülők is, akik hagyják, hogy így viselkedjenek.

sztárok férfiak hírességek


Megtekintések száma: 35195


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet