2018 Szeptember 21

Szántó Péter, Productivity Hacker, a SpringTab alapítója, a Dél-Kalifornia Egyetem (USC) volt hallgatója, vlogger. Digitális üzletfejlesztőként többek között olyan vállalkozásokkal dolgozott együtt, mint a MasterCard, a Fashion Street vagy az Edigital. Az RTL Klub első Startup és Közösségi média műsorának vezetője volt, a mai napig rendszeres előadó a Kürt Akadémián és az Internet Hungary rendezvényén.


A fiatal vállalkozók mindennapjaiba ad betekintést mikroinfluencerként heti vlogjában és aktív Instagram jelenlétével. A Villámkérdések következő részében Péter Iszak Eszter influencer -és műsorvezetőt kérte fel, hogy vegyen részt egyperces kihívásokban. A játék lényege az, hogy Eszti kap egy szót és egyből rá kell vágnia, amire asszociál. Nem csupán mókás jeleneteket szül a helyzet, hanem megtudhatunk a fiatal lányról is némi információt.

UTAZÁS - trópusok. A tavaszi-nyári kollekciómat a trópusok inspirálták leginkább - pirosas, narancssárgás, menta színek, pálmafák.”

39507601_838355522955288_6401217643050696704_n

Nagy álmai vannak a jövőre nézve Esztinek, például régóta tervben van nála egy YouTube csatorna elindítása. Saját divatmárkája, az ISAAN és családja is szóba kerül, valamint azt is megtudjuk, hogy már hét éve szerelmes. Eddig bele sem gondolt, hogy a hetes szám sokszor fordulóponthoz vezet, így “nehéz 7-esnek” nevezte. A Personal brand kifejezésről az oktatás jut eszébe, hiszen ezt tanítja egy modelliskolában.

PÉNZ - szükséges rossz. Az ember hajlamos a pénz köré forgatni életét.”

Őszinteségről is mesélt, amiről legelőször a fehér szó jutott eszébe. Szerinte az a tisztaság jelképe, kivéve ha keresetlen őszinte valaki. A bizalom Esztinél fordítva működik, hiszen nem adja meg alapból, hanem ki kell építeni. Ismert emberként ez különösen nehéz - tiniként bele is futott néhány kínos helyzetbe.

VIP - Fluor. Az egyik Wellhello dalban van benne. Nagyon jó barátom, egyébként”

A celeb eddig pejoratív kifejezés volt, míg Amerikában egyáltalán nem az. Magyarországon negatívan kezelik, de kezd alakulni a helyzet - lassan  az ismertség fogalma áttevődik a televíziós celebritásokról az influencerekre. Ő már az influencer és a celeb között egyenlőséget tenne, szerinte ez 2018 nagy átalakulása.

BUDAPEST - a világ közepe, Európa közepe és az a hely, ami Magyarországon nekem a legtöbbet jelenti.

Bár Eszti dunaújvárosi származású, már tíz éve él a fővárosban, így nagyon sokat jelent neki. 

Összesen huszonhárom alkalommal reagált a különböző feladványokra - ha érdekel, mit válaszolt rájuk, nézd meg a videót!

szántópéter vlog iszakeszti villámkérdések


Megtekintések száma: 121380


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet