2016 November 07

Donald Trump úgy véli, hogy a Saturday Night Live-ben, Alec Baldwin által írt ábrázolás „pontatlan”.

Csak hetekkel a november 8.-ki elnökválasztás előtt, az elnökjelölt azt mondta az Extra-nak, hogy úgy gondolja az NBC élő adásbeli karcolat-sorozata rosszabb embernek ábrázolja, mint, amilyen valójában.

„Úgy vélem, sokkal kedvesebb pasas vagyok, mint, ahogyan vázol. Úgy ír le, mint egy nagyon hitvány, kellemetlen alak, pedig sem hitvány, sem kellemetlen nem vagyok. Sokkal kedvesebb személy vagyok, mint a leírás, ezért úgy gondolom, hogy ez egy pontatlan ábrázolás rólam”, mondta a 70 éves Trump.

Megkérdezték, hogy visszatérne-e a vígjáték sorozatba, ami a 42.-dik évadát, éli, de Trump azt válaszolta, hogy visszautasította a felkérést és azt állítja, hogy az NBC szeretné, ha visszatérne a showba.

„Azt akarják, hogy térjek, vissza, de nem, engem már nem érdekel.” – folytatta Trump. „Egy nagyon rossz, gonosz emberként írnak le, ami nem én vagyok”.

Mint ahogy Trump, Alec bátyja, Stepen Baldwin is úgy véli, hogy a róla adott portré nem vicces. „Nem akarok ünneprontó lenni, de én sem gondolom, hogy ez nagyon vicces. Nem hinném, hogy bármi vicces lenne ezzel a választással kapcsolatban.” – mondta Stephen, aki Trump támogatója, mondta a CBS News

„Úgy vélem ez nagyon komoly és fontos. A fiataloknak, a határozatlan választóknak, és mindenkinek 20 napja van, hogy komolyan elkezdjen gondolkodni, kit gondolna, hogy vezesse ezt az országot, abba az irányba, amelybe haladnia kell, a saját lábán, gazdaságilag is.”

Az október 7.-ki Access Hollywood által kiszivárogtatott felvétel alapján, mely szerint Trump buja megjegyzéseket tett nőkre, egy 2005-ös interjúban, amelyben Billy Bush az egykori Apprentice csillag volt a házigazda - aki a kiszivárgás óta nem beszélt Bushhal - azt mondta, hogy sajnálatos, hogy a korábbi Today műsorvezetője elvesztette az állását a riport miatti visszajelzések eredményeként.

„Mindig is kedveltem Billyt”- mondta Trump az Extra-nak. „Úgy gondolom, hogy túl rossz, amit vele tettek, de én mindig is jó fejnek tartottam Billyt.”

celebek sztárok celeb hírességek


Megtekintések száma: 13020


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet