2020 Július 06

 Cardi B extra színes színt adott hozzá ikonikus csípőtetoválásához.

Hétfőn a "Bodak Yellow" rapper megmutatta frissített pávafestékét az Instagramon, feltárva a legfrissebb bonyolult részleteket, amelyeket Jamie Schene tetováló művész a testére adott a héten.

"Tehát 10 év után átalakítottam a páva tetoválásomat" - rögzítette Cardi az egymás melletti képet.

Schene excentrikus részleteket adott hozzá évtizedes tetoválásához, köztük egy szeszélyes forró rózsaszín pillangó, valamint számos új páva toll és virág.

A Cardi testművészete szintén szignifikánsan fényesebb és színesebb, Schene kiegészítő tapintásainak köszönhetően.

"Egész héten órákon át fájdalomtól szenvedtem. Köszönöm @jamie_schene" - tette hozzá Cardi.

Schene szerint, aki ugyanazt a fényképet is poztolta Instagram-ra, a művész a tetováláson dolgozott "7 napon át", amely szerint "nem vicc" egy tapasztalatból.

Később hétfőn Cardi egy teljes testre kattintást jelentett, amelynek középpontjában az új lábfesték állt.

A rapper üvegablak közelében üvöltött, csípője a kamera felé nézett. A Cardi vékony magas sarkú cipőből és fehér bikini felsőből készül, hogy a nézők a tetoválásra összpontosítsanak.

A múlt hónapban az "I Like It" dalszerző bemutatta egy újabb kész tetoválását a hátán.

- Rendben srácok! Soooo itt van! Több hónapot vett igénybe, de végre befejeztem. Ez a tetoválásom! A hátam felső részétől a comb közepéig megy. Köszönöm @jamie_schene ”- írta a videó mellé, amely megmutatta az új tintát hátulról a lábára.

Cardi hátulsó tetoválását Schene készítette, ugyanaz a művész, aki a csípőjét tervezte. Ugyanazt a videót újból közzétette az Instagram-ban, és megosztotta a tetoválás kitöltéséhez szükséges kemény munkát.

“Köszönöm @iamcardib!” - írta a kaliforniai tetováló művész. „Több mint 60 óra, több mint 10 városban, fantasztikus projekt és őrült élmény volt. Köszönöm az odaadás, az erő és a vendégszeretet. "

A tetoválás többnyire színes virágokkal és néhány pillangóval rendelkezik. Néhány órával az eredeti videó elküldése után Cardi egy bikini képben mutatta be teljes egészében a tetoválást.

A képen lime zöld tanga bikiniben és platform sarokban guggol, miközben kék Birkin táskát is tart. A zöld öltönyt és a kék táskát színes haja egészíti ki.

Cardi testén számos más tetoválás van, köztük férje, a Offset neve a lábán, amelyet először tavaly nyáron mutatott be.

Az 2019 júliusi Instagram-hozzászólásban az Offset megosztotta egy képernyőképet önmagáról, a FaceTiming Cardi B-ről, aki úgy tűnt, hogy felemelte a lábát, hogy férje nevét a combjának hátulján kurzív módon tetovált nevével mutassa.

A 2017-ben Cardi B-t rendező Migos rapper már a nyakán tetoválta feleségének nevét - közvetlenül a The Powderpuff Girls Buttercup tetoválása alatt -, amelyet állítólag 2018-ban kapott.

forrás : people


Megtekintések száma: 34424


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet