2016 November 07

Hilary Duff reflektorfényben történő élete, eddig, dráma mentes volt.

A korábbi Disney kedvenc és a „Fiatalabb” 29 éves sztárja, új barátjával, az edző Jason Walsh-sal jelent meg első társadalmi eseményén. 

Az emberek, lebénultak, amikor meglátták a pár jelmezét: Walsh frizurája és arcfestése egy bennszülött amerikai főnökét formázta, míg Hilary egy szexi zarándoknak öltözött.

Rengeteg rajongó osztotta meg érzéseit Hilary és kedvese jelmez-választásával kapcsolatban, különös tekintettel a jelenleg folyó Dakota csővezeték építése ellen tiltakozók körében. 

A protestálók azt mondják, hogy a csővezeték megépítése veszélyezteti a helyi vízellátást és tönkreteszi az Őslakó Amerikai helyeket, különösen az olyanokat, mint a Sziú törzsek „Álló Sziklá”-it.

A tiltakozók mellett, a „Bennszülött amerikai” jelmezt, általában rizikós választásnak tekintik, mivel nagyon sokak a kultúrájuk elleni támadásként élik meg.

(Chris Hemsworth épp’ mostanában kért bocsánatot azért, mert egy újévi partin bennszülött jelmezben jelent meg, mondván, hogy ostoba volt és nem tudott arról, hogy a jelmez viselete sérti a bennszülött kultúrákat.)

celebek sztárok celeb hírességek


Megtekintések száma: 12150


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet