2016 November 07

A legtöbb 19 éves, vagy egy minden luxust nélkülöző koleszban lakik, vagy pedig a szüleinél dekkol, addig, amíg egy saját kecóba költözhet.

De Kylie Jenner nem olyan, mint a legtöbb tinédzser. A „Keeping up with the Kardshians” sztárja, akinek egy jelentős smink hálózata van, a harmadik lakását vásárolta meg, és egyben a másodikat Los Angeles exluzív Hidden Hills szomszédságában, erősítette meg a Sotheby’ International Realty brókere, Tomer Fridman.

4.5 millió dollárt költött a négy hálószobás, négy fürdőszobás házra, amelyet az egyre terjeszkedő smink-hálózati üzletének irodájaként fog használni, a TMZ website szerint. Ha szeretne egy kis pihenőt tartani a munkában, rendelkezésére áll egy medence és egy jacuzzi is, amely 12 ezer négyzet-lábnyi lakóterülettel rendelkezik.

Ez nem az első otthona, ahova tervei szerint beköltözik Hidden Hills-be, ahol sok más celeb is él, mint Jennifer Lopez, Miley Cyrus és Jessica Simpson. Nővérének, Kim Kardashian Westnek és férjének Kanye Westnek is a környéken van az otthona.

Mindamellett nem sokáig tartja meg a három házát. Júniusban, Ms Jenner már piacra dobta a 3.9 millió dollárért calabasasi mediterrán stílusú házát. Egy évvel korábban, eredetileg 6,2 millió dollárért vásárolta.

A, 20 éves, szupermodell nővére, Kendall Jenner, eközben 6,5 millió dollárt költött a Hollywood Hills lakóparkban lévő otthonára, amely a celeb Chateu Marmont lakására néz a Sunset Stripen. Az előző tulajdonos, Emily Blunt, „Az ördög Prádát visel”, színésznője, valamint férje, John Krasinki, a „Az irodista” színésze volt.

celebek sztárok siker


Megtekintések száma: 8597


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet