2016 Szeptember 22

Mark Zuckerberg, a Facebook szülőatyja olyan bejelentést tett, mely megváltoztathatja a világot.

Zuckerberg már néhány nappal ezelőtt mondta, hogy hatalmas bejelentésre készül. Most kiderült: egyáltalán nem túlzott.

A Facebook kitalálója uganis 825 milliárd forintnyi összeget ajánlott fel arra a célra, hogy egy emberöltőn belül a világ összes betegségére meglegyen a gyógymód.

A Facebook guru és felesége már régóta dédelgette a tervet, és most egy olyan óriási anyagi és szellemi löketet adhat a tudománynak és az orvostudománynak, mely megváltoztathatja világunkat.

A kitűzött cél az, hogy egy emberöltőn belül megtalálják és megvalósítsák azokat az egészségügyi kezeléseket, melyekkel a világ összes ma halálos vagy nem gyógyítható betegsége legyőzhető.

A Chan Zuckerberg Science tudományos projekt San Francisco-i bejelentésekor azt mondták: hisznek benne, hogy ezt a célt még gyermekük élete alatt, azaz legfeljebb egy évszázadon belül elérheti az emberiség.

Egy olyan programot indítanának ezzel útjára, mely a valaha volt legnagyobb egészségügyi beruázás és lökés a világtörténelemben. Egy olyan hullámot indíthatnak el vele, mely más, tehetős embereket is motiválhat.

Összehozza az orvosokat, mérnököket is, és a tudomány többi képviselőjét is.

Mark Zuckerberg azt mondta, hogy a tervük része, hogy összehozzák a tudomány szereplőit hogy a technológiai fejlesztésekkel egyre jobb eszközök kerülhessenek az egészségügy kezébe.

egészség tudomány sztárok celeb facebook


Megtekintések száma: 13750


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet