2016 Október 28

Hihetetlen, de a baba-mama kapcsolatba is lassan beférkőzik a luxus, és a lurkónak olyan dolgokat vehetünk, amiről álmodni sem mert volna. De még mi sem! Ez az okos gyerekágy 400.000 forintért olyanokra képes, amin le fogsz döbbenni!

A SNOO intelligens és biztonságos gyerekágy aligha tartozik azok közé a gyerekágyak közé, melyre az embernek lenne félretett 400.000 forintja.

Egyesek mégis megveszik, és teljesen el vannak ragadtatva tőle. De mit tud egy ilyen borsos árú gyerekágy, hogy ennyire kerül? – tehetnénk fel jogos felháborodással a kérdést.

A SNOO nem parasztvakítás. Rengeteg olyan dologra képes, ami ledöbbenti első hallásra az embert.

A különleges babaágy ugyanis monitorozza a baba alvását egész éjszaka, és nem engedi, hogy bármi megzavarja az alvás közben. Folyamatosan jeleket küld, figyeli a baba életfunkcióit, és azt, hogy mikor sír fel a csöppség, vagy mikor mocorog.

És ez még nem minden. Mindennek tetejében ugyanis képes elringatni a baba hangulatától függően gyorsan, vagy lassabban a babát, így újra álomba szenderítve őt.

Az ágy különleges hangokat is ad ki magából, melyek a női anyaméhben található artériákon átfolyó vér hangjára emlékeztetik a csecsemőt, ezért sikerült mindig nyugodtan visszaaltatnia a babát szüli felügyelet nélkül.

Mondani sem kell, mekkora terhet vesz le főleg a fiatal szülők válláról azzal, hogy nem kell egész éjszaka a síró gyerekhez odarohanni.

Így már talán érthető, miért képesek egyesek 400.000 forintnyi összegért megvásárolni egy ilyet. Hisz a kisgyermekes szülők tudják, hogy a nyugalom minden pénzt megér.

baba mama gyereknevelés csecsemő


Megtekintések száma: 23496


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet