2016 Október 24

Mindenki követ el fiatalon gyerekcsínyt. Ez a gyerek azonban valami olyat művelt, amin a szülők tényleg megdöbbentek, és még nem láttak ilyet.

Cody Wray gyereke olyan dolgot csinált éjszakánként, melyre az apja és az anyukája soha nem gondolt volna.

Mert valljuk be, senki sem gondolna arra, hogy a saját gyereke valamiért minden éjjel felkel, és utána már nem fekszik vissza.

Igazi gyerekcsínyt már mindenki követett el életében. Van, aki olyat, hogy azt a szülők egy egész életre megemlegették, van, aki pedig olyat, amin még évek múlva is szakadni lehet a röhögéstől.

A gyerekcsíny mindig is arról szólt a gyerek életében, hogy a tilost kísértse. Azt, amit nem szabad, amire anya és apa azt mondta, hogy nem!

Aztán persze jön a lebukás, és a vallomás, végül a büntetés szobafogság formájában.

Cody Wray fia olyan gyerekcsínyt követett el, hogy amikor arra rájöttek a szülők, nem is nagyon tudták először eldönteni, hogy megbüntessék-e őt, vagy sem.

Nem várt módon bukott le a fiú, apja ugyanis egy kamerát rejtette el floridai házukban. A házban ugyanis furcsa jelenségek történtek. Időnként eltörtek dolgok, kicsepegtetett víztócsák jelentek meg a padlón, és olykor zajokat lehetett hallani.

A család már azt hitte, hogy egy igazi tényleges szellemjárás vehette kezdetét otthonukban. Még mielőtt ördögűzőt vagy médiumot hívtak volna a házba, az apa gondolt egyet és egy kamerát rejtett el a kanapén a nappaliban.

Másnap, mikor visszajátszotta a kamera által rögzített felvételt, teljesen ledöbbent. Kiderült ugyanis, hogy a kissrác éjnek idején kihasználta, hogy kicsit zúzhat a lakásban - aminek jó nagynak és hangszigeteltnek kellett lennie, hogy a szülők ne halljanak semmit.

A nappaliban ugrált és cigánykerekezett, jól megdolgozta a kanapét és fel-le kapcsolgatta a konyhai világítást.

Természetesen megmutatta a felvételtfeleségének is, majd szembesítették Dylant a felvétellel. A fiú azonban közönyösen lerázta a felelősséget azzal, hogy már mondta korábban, hogy ő tekereg a lakásban éjjelente. Csak a szülők azt hitték, kamuzik. Az apa így emlékezett vissza a videó megtalálására:

Amikor megtaláltam a videót, nem tudtam eldönteni, hogy leteremtsem őt a kanapén ugrálásért, vagy megleljem az egyik legviccesebb meglepetésért, amiben valaha részem volt.

baba mama érdekes érdekesség gyereknevelés


Megtekintések száma: 18822


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet