2017 November 08

A kibertérben kutakodva már az agyreceptoraim sem küldenek impulzusokat, hogyaszongya "döbbenetes átváltozás", "tíz évet fiatalodsz egy éjszaka alatt", meg hiába mantrázom a következő Grabovoj-számsort is; 1489999, ami örök fiatalságot ígér. Ezt szülte a hírverseny, és néha már annyira szórakoztat, hogy direkt ezért kattintok rá, mondván csak találok egy olyan fiatalítós cikket, amely úgy visszarepít az időben, mi szerint még meg sem születtem (a sorok szerzője a harmincas évei második felét tapossa - naná, hogy magassarkúban).

Hoppá! Valami rángatja a vészjelzőt! 'Eszfigyi': "A szem környékén kevesebb a faggyúmirigy, viszont itt a legaktívabbak az izmok, ami azt jelenti, hogy a mimikai ráncok is itt alakulnak ki először. Tehát ezen a területen nem baj, ha egy kicsivel gazdagabb krémet használ valaki." ÁRULÓK!!! Mondjuk örülök, hogy sok áruló vesz körül, így bármikor vásárolhatok bármit. Milyen kár, hogy a júdáspénzt nem fogadják el fizetőeszköznek cserébe. Ja, és nem, semennyit nem moccan attól a pulzusom: "Tessék aludni, mert az jobb a botoxnál!" Ez azért van, mert te ráérsz ilyen bölcsességeket írni, de én nem érek rá, mert az idő halad, valamint a szarkalábakat sem varázsolja el.

Oké, a helyzet még nem katasztrófa, akár nagyképű is lehetek, mert felmenőimtől jó géneket örököltem. Békében elvagyunk egymással én és a ráncaim, mind a két darabbal a szemem környékén, melyek nem túl feltűnőek, legalábbis akkor, ha a tükörben nem zoomolok rá.

Nem vagyok nagy kencefice mániás, gyakorlatilag egy nappali krémmel és egy lemosóval simán eléldegélek. Barátnőm szerint ez óriási felelőtlenség, és mielőtt még az arcomhoz bőrdíszműves fog kelleni, adott ránc-ügyben egy fiolát. Legyen. Este felvittem az ominózus két ráncomra. Későn feküdtem, korán keltem, vagyis nem foghattam a durmolásra a meglepő eredményt. És a reggeli mosakodásnál egyszer csak azt láttam, hogy nem látom! Nincs meg a két ráncom... Tyhű! Aszta... Személyiségzavar diagnózisom van! Mivel azon a hétvégén barátnőmnél táboroztam, így rohantam a nappaliba szólni neki: baj van, baj van, eltűntek a ráncaim! Felpillantott a kübli kávéja mögül, majd közölte: ja, az Instantly Ageless fiatalító és ránctalanító tud ilyet...

Azóta minden nap kenem, mert tulajdonképpen a kettő nélkül még jobb.

szépségápolás ránctalanító hatásos fiatalító krém


Megtekintések száma: 386425


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet