2016 Március 17

A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli Varázskastélyban találják magukat, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve misztikus kaland részesei lehetnek.
varazskastely-interaktiv-kiallitas-es-jatek

A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló új, tavaszi interaktív kiállítás és játék a képzeletbeli Varázskastély egymásba nyíló szobáin vezeti végig a látogatókat. A kastély minden egyes zugában játékos talányok, meglepő jelenségek és elvarázsolt lények teszik próbára a résztvevők szemfülességét és bátorságát.
varazskastely-interaktiv-kiallitas-es-jatek

A kastély fura ura, a rejtőzködő Mágus lépten-nyomon a bolondját járatja a vendégekkel, váratlan trükkökkel zavarja össze az elméjüket és az érzékeiket. Az illúziók és megtévesztések leleplezéséhez jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz! Ha minden szoba titkát sikerül megfejteni, a jutalom sem marad el!
varazskastely-interaktiv-kiallitas-es-jatek
Nyitva tartás: K-V 10-17 óráig (március 27-én és 28-án, húsvétvasárnap és húsvéthétfőn, valamint május 1-jén NYITVA)
Időtartam:
1-1,5 óra

Belépőjegyárak: felnőtt 1650 Ft, gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) 1450 Ft, csoportos (min. 10 fős óvodai és iskolai csoport) 990 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 5490 Ft
varazskastely-interaktiv-kiallitas-es-jatek


Megtekintések száma: 46833


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet