2016 November 21

A válás, néha az élet része. Noha, rettenetesen nehéz, a kapcsolatok gyakran, ugyan véget érnek, de ez így jó. Ugyanakkor, míg a válás trauma az érintett a szülőknek, kifejezetten szívszaggató a gyerekeiknek. Egy texasi tini úgy döntött, hogy egy közösségi médián osztja meg szülei válásának történetét.

19 év házasság után, Morgan Lynn szülei úgy döntenek, hogy véget vetnek a házasságuknak. Ugyan a válás okát nem tárták fel, ez majdnem mindegy is, a lényeg az, hogy a család hogyan kezelte.

Lynn nem azért választotta a Twittert, vagy egy másik oldalt, hogy elhencegjen szülei válásával. Ehelyett, a válás véglegesítése után megosztotta velünk, hogy mi történt.

Miután két egyszerű képet osztott meg, a családja története vírusossá vált – nem azért, mert árulásról, vagy rosszindulatról szólna, ez egy igaz szerelem története

„Hiszem, hogy mindenki egy igaz szerelemmel találkozik most a tweet-en” mondja Lynn Buzzfeednek.

Nos, lásd alább, ezt a váratlan fordulattal végződő történetet.

Twitter / Morgan Lynn

A 17 éves, texasi tini, Morgan Lynn a közösségi médián osztotta meg nagyon is személyes történetét. Elmesélte, hogy szülei 19 évi házasság után váltak el.

Twitter / Morgan Lynn

„A szüleim 19 évi házasság után váltak el, és én ezt ma itt véglegesítem” – írta Lynn a Twitteren.

De volt egy váratlan fordulat.

Twitter / Morgan Lynn

„Apa, anya kedvenc virágát küldte neki’ – tette hozzá. Egy cédula is volt mellette, egy egyszerű kis üzenettel, ami mindent másként világított meg.

Twitter / Morgan Lynn

„Mindig veled leszek”, írta Jason, a, most már ex-feleségének.

Twitter / Morgan Lynn

„Mindig is virágot küldött neki, ha tudta, hogy rossz napja van, … és ma is küldött egy csokorral, és ez összetörte a szívemet” – írta Lynn.

Lynn felnézett, - a szülei kapcsolata olyan kapcsolat volt, amire mindig is vágyott.

Ez az egyszerű történet azt meséli el, hogy az emberek változnak, egy kapcsolat véget érhet, de nem jelenti azt, hogy a szeretet is elvész.

Kérjük, ossza meg ennek a családnak a megható történetét, miközben a legjobbakat kívánjuk nekik, hogy túljussanak ezen a nehéz időszakon.

érdekes érdekesség emberi kapcsolatok megható


Megtekintések száma: 63090


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet