2021 Február 25

Egyre több embert mozgat meg a 2021 elején életre hívott Sportolj Bármit! program. A virtuális vetélkedésre, így a koronavírus idején is sportolásra buzdító kezdeményezés mögé februárban a Fischer Panda is beállt. A támogatók köre pedig nemcsak cégekkel, de profi sportolókkal, médiaszemélyiségekkel is egyre bővül. Egyikük a Prémium Médiaválogatott fellépésein is rendre szerepet vállaló színész, Beleznay Endre.

„A vírushelyzet, vagy ahogy én hívom, a Covid-kampány, sokak életét felborította. A családból hozom a sport szeretetét, éppen emiatt fontosnak tartok minden olyan kezdeményezést, amely az embereket sportolásra buzdítja” – mondta Beleznay Endre a Prémium Médiának, aki maga is aktív résztvevője a Földesi János által idén januárban életre hívott Sportolj Bármit! kezdeményezésnek.

A színész édesapja a magyar tájfutóélet meghatározó egyénisége, korábbi szövetségi kapitány, édesanyja és testvére pedig korábbi profi atléta, utóbbi többszörös magyar bajnok, s akadt olyan szám is, amelyben az anya országos rekordját később a lánya döntötte meg. Emiatt sem csoda, ha a 49 esztendős Beleznay Endre számára fontos a sport.

Hozzátette, számára különösen hiányzott az elmúlt hónapokban a kikapcsolódást jelentő közös futball – többek közt a Prémium Médiaválogatott többi tagjával.

„Még a koronavírus-járvány kezdete előtt volt egy tüdőgyulladásom, amiből nem volt egyszerű visszanyerni a formám. Mire sikerült, és végre lehetett volna meccseket játszani, jött a lezárás” – idézte fel. Hozzátéve, hogy jelenleg a futásban próbálja megtalálni az örömét. „Ha hat kilométert futok egy nap, akkor az a »nem értem rá futni napom«” – magyarázta, mindenkit arra bátorítva, hogy ne ragadjon a négy fal között és próbáljon mozogni a jelenlegi helyzetben is.

„A Sportolj Bármit egy olyan kezdeményezés, amely segít virtuális térbe helyezni azt a jóleső versengést, amit sokunknak a sport ad meg. Most nincs lehetőség összejönni egy jó meccsre, másként kell megoldani. Az pedig külön öröm számomra, hogy ezzel nemcsak magunkon, a motivációinkon tudunk segíteni, hanem másokon is, hiszen a nevezési díj egy része jótékony célra, az Országos Mentőszolgálat Alapítványhoz kerül.”

Az egyre több embert megmozgató Sportolj Bármit kezdeményezésről – amely támogatói közé februárban a Fischer Panda is belépett – ide kattintva (link a szövegre: https://www.sportoljbarmit.hu/) olvashat.

Fotó: Prémium Média & Sport Management

Forrás: Prémium Média – premiumzrt.com

sportoljbarmit


Megtekintések száma: 353428


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet