2016 Szeptember 03

Válassz egyet és írd be a számát a cikk alján a hozzászolásba

1. Igazgyöngy

Ha az igazgyöngyöt választottad, akkor büszke vagy és királynői, bölcs, megbízható, és gyakran mégis visszafogott. Kedves vagy, és megválogatod a szavaidat, arra is utal, hogy valamilyen életátalakulás előtt állsz.

2. Rubint

Szenvedélyes vagy, intenzíven éled az életedet. Mindenkire hatással vagy, felizgatod az embereket jó és rossz értelemben. Energikus vagy, és ha harcolsz valamiért, jobb, ha a többiek a te oldaladon állnak.

3. Gyémánt

Ha a gyémánt a te köved, akkor kemény vagy, büszke és eltökélt. Erőt adsz a körülötted élőknek is. A gyémánt jelentése: megtörhetetlen, megingathatatlan. Nincs benned félelem. Arra is utal, hogy új kalandok várnak rád életed ezen pontján.

4. Kék topáz

Nyugodt, összeszedett ember vagy, mindig kívülről figyeled magadat, szereted az élet nyugodalmas oldalát kiélvezni, Erős vagy, másokat is megnyugtatsz, erővel töltesz fel, ami mostanában nagyon hasznos lesz a közeljövődben.

5. Peridot

Ritka és misztikus követ választottál, te is az vagy, Boldogságot ársztasz magad körül, és mélyre kell ásnia másoknak, hogy rád találjanak, nem vagy egyszerűen megszerezhető.

6. Akvamarin

Szereted az óceánt, és tele vagy szívvel, együttérzéssel mások iránt. Amikor vitatkozol, azt erővel teszed, kalandjaid nagyon extrémek az életben. Szereted a holdat, a tengert, ha mostanában kicsit unatkoztál, ne csüggedj, komoly kalandok várnak rád a közel jövőben.

7. Tanzanit

Érzéki vagy, okos és szenvedélyes, Erős a kisugárzásod, az emberek szeretnek a közeledben lenni. Ezt a kő szoros kapcsolatban áll a másvilággal, sokszor használják mágiára, jóslásra, Ha ehhez vonzódsz, ne felejtsd el, érdemes mindig az ösztöneidre hallgatnod, sosem tévednek.

8. Citrin

Meleg szívű, vidám, nevetős típus vagy, mindenkit felvidítasz, az emberek szeretnek, mert átvezeted őket a sötét hangulatukon, időszakokon, azt is jelzi, hogy jó dolgok várnak rád.

9. Rózsaturmalin

Meleg szívű vagy, mint ez a kő. Ha a turmalint megdörzsölik, elektromosságot termel. Ha valaki jó szívvel közelít hozzád, te is olyan energiákat bocsátasz ki magadból, amely csodás dolgokra képes. De ha nem szeretnek, kihűlsz te is.

10. Ametiszt

Okos vagy, elemző, erős, és mindent elérsz. Nagyon jó szülő lehetsz, de ne felejts néha lazítani, és jól érezni magadat.


Oszd meg a cikket ismerőseidnek is! Köszönjük!

sors sorsjegy horoszkóp topáz eggyüttérzés


Megtekintések száma: 256294


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet