2022 November 30

1. Carine Roitfeld
parizsi-szepseg-sztaroktol

Carine a hangsúlyos, mégsem eltúlzott smink híve. A képen is látható, hogy csak szemét festette ki erősebben, a szája és sminkje többi része, teljesen natur maradt. Az Ő külalakja, nem éppen a letisztultság mintaképe, hűen tükrözi felfogását a sminkről:

„Szeretem, csak magában hordani a piros rúzst. Nem tetszik, ha egy sminken látszik, hogy mennyire próbálkoztak jól eltalálni. Azt szeretem, ha az süt a sminkemről, hogy volt más fontosabb dolgom is, mint a tükörbe nézegetni magam. Mintha más dolgom is lett volna, mint a sminkemet megcsinálni!”

2. Charlotte Gainsbourg
parizsi-szepseg-sztaroktol

Charlotte szereti a természetes, diszkrét sminket. Ezt a vonalat képviseli, amikor a vörös szőnyegen , fotósok előtt pózol.

„A 60-as, 70-es években az édesanyám, mindig nagyon kihúzta feketével a szemét, aztán ahogy nőttem, úgy ment vett ebből vissza. Mindig azt mondta nekem, hogy legyek egyszerű, nincs jobb annál, mint amikor nem viselek sminket. Bárcsak kipróbáltam volna a sminkelést, mint a mai fiatal lányok. Tehát, most kipróbálom. Olyan egyszerű dolgokat, mint például a szempillaspirál. Kipróbáltam már a nagyon erős piros rúzst is, de egyszerűen nem illik hozzám. Minden, amit egy sminken kitűnik, már túl harsánynak számít nekem. Szeretek diszkrét maradni, amennyire csak tudok.”

3. Eva Green
parizsi-szepseg-sztaroktol

Eva számára a legfontosabb a hidratálás. Sminkjében, azonban nem áll tőle messze a vadító piros ajakrúzs és a füstös szemek sem.

„Mindig egy bögre forró citromos vízzel kezdem a napot. Segít a tisztulásban és a hidratálásban. Nagyon érzékeny és száraz bőröm van, ezért vigyáznom kell, hogy mit kenek az arcomra.”

4. Vanessa Paradis
parizsi-szepseg-sztaroktol

Vanessa szereti, ha egy krém „multifunkciós”, de a hangsúlyt a tisztításra helyezi. Több eseményen is láthatjuk, ahogy piros rúzzsal emeli ki ajkait, azonban sminkje többi része szigorúan natur marad.

Nagyon sokszor változtatom a szokásaimat, de mindig olyan krémet keresek, ami egyaránt jó az arcbőrnek,de a test más részein is működik. Azonban a legfontosabb dolog,hogy mindig alaposan tisztítsuk meg a bőrünket a szennyeződésektől!”


Megtekintések száma: 46712


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet