Paprika fajták, amelyeket felhasználhatsz salátákhoz és más ízletes receptekhez
Függetlenül attól, hogy az ételhez fűszeres chili vagy édes paprika szükséges, ezek biztosan feldobnak minden receptet!
Minden típusú paprika a Capsicum család részéhez tartozik, amely magába foglalja mind az édes paprikákat, mind a csípős és fűszeres paprikákat, amelyeket gyakran chili paprikának neveznek.
Az alábbiakban lebontottuk az összes paprikatípust. A paprikák csípőssége fajtánként változhat, így míg az egyik jalapeño enyhébb, addig a másik extrán csíphet.
Gyors tipp azok számára, akik véletlenül egy nagyon csípős paprikába harapnának: a tejtermékek, mint például a joghurt vagy a tej, segíthet a chili hőjét enyhíteni. Ha azt szeretnénk, hogy a csípőssége enyhüljön egy paprikának, akkor egyszerűen csak használat előtt távolítsuk el a magvakat és a fehéres bordákat.
Íme a fajtáik:
Édes paprika (nem csípős)
Kaliforniai paprika (nem csípős)
Banánpaprika (enyhén csípős)
Cubanelle paprika (csípős)
Pimiento paprika (enyhén csípős)
Jalapeño (nagyon csípős)
Poblano paprika (csípős)
Serrano paprika (extrán csípős)
Megtekintések száma: 23224