2016 Február 08

 

Hallottál már az O Bag márkáról? 

 

2015 tavaszán nyitotta első üzletét Magyarországon, és azóta is töretlen a sikere, ezeknek az igazán különleges kiegészítőkkel teli táskáknak. Olaszországból származik, ott álmodták meg az egyszerű, de mégis végtelenségig variálható letisztult formatervezett O Bag-et.

o-bag-orulet

Szerencsére kapunk hozzá kiegészítőt is, mint pl. napszemüveg, óra és karkötő. Anyaguk teljesen megegyezik a táskáéval. Az elemeket a saját ízlésed szerint állíthatod össze, amelyek többféle méretben, színben és formában kapható. Nagyon ízlésesek, és mutatósak.

o-bag-orulet

Így hát elterveztem, hogy egy ilyen táskát én is beszerzek az 1000. ik mellé. Nagyon élvezetes e táska vásárlása. Az üzletben kedves eladók segítenek minden egyes kiegészítő összeválogatásában. A kedvencem a téli szőrme kollekció. Rövid, hosszú, színes, és egyszínű műszőrrel díszítheted a saját kis szerzeményedet.

o-bag-orulet

A bőség zavara teljesen elvakított. A táska fogók többféle méretben, színben és anyagban is elérhetőek. A táskákhoz belső rendezőt is külön lehet  venni. Ez azért jó, mert így rendesen össze tudod zárni a táskát, így biztos hogy nem hagysz el belőle semmit.  Természetesen táska rendező nélkül is nagyon mutatós, és használható. Nyáron biztos csak önmagában fogom hordani, belső nélkül. E termék anyaga az EVA, mely nagyon könnyen tisztítható. Bírja a strapát, és nem fakul a színe sem.

o-bag-orulet

Az O bagat tudod hordani télen, tavasszal, nyáron és ősszel is. Csodás kiegészítőivel percek alatt átvarázsolhatod a téli stylet tavasziassá, rengeteg kiegészítő van segítségedre. Imádom, és biztosan meglepem magam egy új O Bag táskával a közel jövőben.

o-bag-orulet

O Bag facebook oldalát itt találod:

https://www.facebook.com/obagstorebudapest/


Megtekintések száma: 37240


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet