2018 Augusztus 16

Hunguest Grandhotel Galya - Szebeni István szemével. A Galyatető nyáron? Hát persze, sőt!


Tomboló kánikula, csorog rólunk a víz, a vízpartok tele, hová menjünk? Frissüljünk fel Magyarország legmagasabban fekvő szállodájában, a Hunguest Grandhotel Galyában! Ilyenkor, a nyár közepén is kellemes idő fogad minket, nincs hőség, mégis melengetőek a Nap sugarai. Zöldellnek a fák, minden tökéletes egy klassz kiránduláshoz, kikapcsolódáshoz.

Kimentem a szobám erkélyére, lenyűgöző látvány fogadott, fél Észak-Kelet-Magyarországot belátni, miközben hallgatom a madarak csicsergését. Fantasztikus. Megéhezik az ember a friss levegőn, nyomás az étterembe. Gőzölgő gulyásleves, roston karaj paradicsomos szósszal. Aztán egy csokis brownie vanília fagyival. Mennyei volt.

Ebéd után futás a wellnessbe! Mennyivel másabb, mint télen. A kinti jakuzziban télen még hógolyókat dobáltam, most pedig süttettem az arcom a napon, hosszú órákat képes az ember elücsörögni benne, és csak élvezni, hogy itt lehet. Páratlan.

Sétálsz egy nagyot az erdőben, megetetgeted a vadasparkban a muflont, szarvasokat - hatalmas élmény. A parkban még egy kalandpark is található, ami gyerekeknek kiváló szórakozás.. 

A szálloda gigantikus teraszán sétálva pedig azon gondolkozik az ember, amikor körbenéz, hogy hálás a sorsnak, hogy mindez a szeme el tárul. Na de egy kis elektromos motorrral is körbe lehet járni a környéket. Télen vagy nyáron érdemes idejönni? Ezt döntsétek el Ti, de ha rám hallgattok, bármikor. Én imádom. 

nyár szebeniistván hunguesthotels


Megtekintések száma: 110674


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet