2016 Szeptember 23

Vége a nyárnak, és nem tudod, mit csináljatok? Ötletes programok elkötelezett pároknak!

A nyár végeztével, az őszi időjárás és hangulat lassan ráragad az emberre, így egy kapcsolat is fordulóponthoz érkezik, ugyanis újfajta programokat kell találnotok, a régiek helyett.

Hiszen már nem ülhettek kinn órákig a vízparton, és a szabad strandra sem tudtok kimenni a dermesztő idő miatt.

Azonban ősszel is remek páros programokat találhattok magatoknak, ha kicsit kreatívak vagytok.

Ha még nem vagytok túl régóta együtt, és ez az első őszötök, vagy bár együtt vagytok már egy ideje, de nincs túl sok ötletetek, hogyan lehet átvészelni a „bent ülős” időszakot, íme, néhány remek őszi program tipp!

Borfesztiválok

Ősszel sokfelé tartanak különféle kései borfesztiválokat. Bár ez egy szabadtéri program, és nagyban függ az időjárástól, ha épp szép időtök van, érdemes elnézni egy ilyen fesztiválra. Ne szegje kedvetek a hideg!

Ha már kicsit hűvösebb az idő, az sem baj! Igyatok meg egy-két pohár bort, kényeztessétek magatokat sajtkülönlegességekkel, és biztosan nem fogtok fázni. Egyezerre remek kirándulós program, és megvan a maga romantika faktora is.

Nagybevásárlás

Tudtad, hogyha az ember együtt van valakivel, akkor a bevásárlás is lehet mókás? Menjetek el egy szupermarketbe, és csapjatok egy nagy bevásárlást. 

Kényeztessétek egymást, vegyetek meg egymásnak olyan apróságokat, amit egyébként nem szoktatok megvásárolni.

Kitalálhattok egy ínycsiklandozó vacsora menüt, vagy egy romantikus ebédet. Válogassátok össze a boltban a hozzávalókat, és vegyetek mellé egy üveg pezsgőt, vagy bort is.

Filmnézés mesterfokon

Arra már biztosan gondoltál, hogy filmet kellene néznetek együtt, mikor túl hideg, esős az idő, és már hullanak a falevelek a fákról.

Vegyél egy doboz popcornt, pattogtasd ki, és szerezz be valahonnan egy hatalmas papírzacskót, olyat, amilyeneket a mozikban is árulnak. A kólával is ugyanígy tegyél. Szerezz be egy nagy papírpoharat, és abba öntsd bele, és tegyél bele egy szívószálat.

Sötétítsd be a szobát, így egy igazi, retro mozi élménnyel ajándékozhatod meg magatokat. Az mindegy, hogy mit néztek. Lehet akciófilm, romantikus, vagy valami jó kis krimi. Lényeg, hogy mindkettőtökhöz közelálló műfajt válassz!

Wellness hétvége

Az utóbbi évek egyik nagy trendje, hogy az ember az őszi és téli hónapokban különleges helyekre utazik el, wellness hotelekbe, szállodákba, luxus panziókba. 

Ezek a helyek gyakran konkrét kedvezményekkel is tudnak szolgálni, kifejezetten párokra szabva szolgáltatásikat.

Keríts magatoknak egy szabad hétvégét, és utazzatok el 2-3 napra. Kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel, romantikázzatok. Egy hétvége, amit pihenéssel töltetek, remek alkalmat nyújt arra, hogy egymással foglalkozzatok.

Egy ilyen wellness program nem csak örök emlék, de újra feltüzelhet egy-egy ellaposodott kapcsolatot is. Érdemes tehát kipróbálni.

Rengeteg remek ötlet létezik még arra, hogyan töltsétek el ezt a hosszú, és hideg, barátságtalan időszakot. Ha ezek között van olyan, amit már megvalósítottatok, vagy szeretnétek kipróbálni, OSZD MEG a cikket, hátha másoknak is remek tippeket ad!

nyaralás kiakpcsolódás programok wellness pároknak időtöltés páros programok


Megtekintések száma: 121425


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet