2022 Decemberr 01

Ezúttal a Sztártitkokban egy igazán érdekes, színes egyéniség, Varga Viktor mesél a titkairól.

-Olyan titkom van, amit én sem gondoltam, hogy ez az én titkom.Évek óta próbálom magamat lehiggasztani, hogy jó neked ez az ország, itt boldog vagy, itt mindenki szeret, itt tökéletes helyen laksz, és tényleg elismernek. Ezzel a gondolattal nyugtatom magamat.

Most, hogy megismerkedtem Christian Schneiderrel, egyszerűen kinyílt a világ. Egy rejtett és féltett titkom az, hogy kiszélesedhessek, hogy globális legyen a művészetem. Ez talán most megtörténhet. Ez egy nagy vágyam, egy mélyen elrejtett titkom. Mondjuk ki, világsztárságra törekszem. Nagy névváltoztatással képzelem el. Nem egy bonyolult dolog. Egész gyerekkoromban úgy írtam mindent alá, hogy Vargas. Ezt nem tudta a Christian, mert honnan tudta volna? És azt mondta, hogy legyen az a neved, hogy Viktor Vargas. És ezzel máris nemzetközi lett, egy darab “s” betűvel.

Hogy milyennek képzeli el Viktor a nemzetközi karrierjét, vagy, hogy milyen volt gyermekként, és milyen kapcsolat fűzi a Dunához, megtudhatjátok a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásából. Tartsatok velünk ezúttal is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok /Udvardi Csilla


Megtekintések száma: 7986


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet