2023 November 14

Gáspár Lacit nem kell bemutatni a hallgatóknak, hiszen az egész ország ismeri. Rickynek azonban olyan dolgokat mesélt el, amit eddig talán nem tudtunk róla.

-Nem vagyok rejtélyes ember, de azt mondanám, hogy nem kell mindig mindent elmondani.Nem vagyok titkolózó sem, őszinte ember vagyok. Szeretem azt, hogyha engem ismernek. Volt olyan barátokkal vagy mondjuk az elsőfeleségemmel, hogy az volt a probléma, hogy nem ismertek, pedig mindent elmondtam magamról, mindent megmutattammagamból. És mégis van, hogy nem ismernek meg, hanem félreismernek, vagy éppen visszafordítják, és az veszélyes. De mégis azt gondolom, hogy csak így lehet élni, hogy őszinte vagy, és mindent elmondasz magadról.Tudom, hogy megosztó vagyok, van aki szeret, van, aki nem szeret. Ez azért van, mert őszinte vagyok, és ami a szívemen a számon, és ha valamit csinálok, akkor azt csinálom, nem húzom meg magam.

Nem gondoltam például soha azt az X-Faktorban, hogyha most ezt ki fogom mondani, akkor mi lesz majd a következménye, hányan fognak lájkolni, hányan fognak dislájkolni. Azt gondoltam, hogy én itt vagyok,őszintén megmondom, amit gondolok, amit abban a pillanatban érzek.Igazából ez az én titkom. Van aki ezt szereti,van akinek ez nagyon bejön. Van olyan is, amikor valakinek megmondom, hogy ez így nem jó, hogy ilyenkor azt mondják, hogy hát, azért ez sok. Ezt nem kéne. Én azt gondolom, hogy ez vagyok én, de a mérleget mindig megpróbálom szinten tartani. Ezt leginkább a zenével lehet.És hogy egy titkot is eláruljak, elmesélem a legutóbbi dalom titkát. Elmentünk nyaralni a feleségemmel, és csináltunk videókat a telefonommal és ebből lett a videóklip. Illetve itthon még forgatunk hozzá egy picita stúdióban, és így alakult ki a végleges klip. Ketten forgattuk le, tulajdonképpen spontán.

További részletek a Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában. Tartsatok ezúttal is velünk!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla


Megtekintések száma: 13444


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet