2022 Decemberr 23

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Bíró Zsolt, Dred mesél a gyermekkoráról, arról, hogy hogyan kezdett el hangfalakat és füstgépeket építeni, majd később rádiózni, tévézni, dj-ként dolgozni. Természetesen egy titkát is elárulta.

– Szerintem mindenkinek van titka, amit nem igazán szeret elmondani, vagy éppen nem úgy alakul az élete, hogy azt kiteregesse. Egy titkomat elárulok nektek. Ez szerintem, nagyon meglepő lehet így zenészként. Én excel tábla mániás vagyok. Mindent excel táblákba gyűjtök, és kimutatásokat csinálok róla. Pl. ha veszek egy rágógumit a benzinkúton 110 forintért, azt beírom az excel táblába. Kimutatásom van róla, hogy milyen bevételem, milyen kiadásom volt, analitika van, meg százalékok. Valójában nagy jelentősége nincsen. Igazából ez egy biztonságot nyújt nekem, és valószínűleg ezért csinálom.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan készült Dred első klipje, hogyan alakult ki a duó formáció, valamint, hogy milyen pozíciókat tölt be Dred a szakmában, hallgasd a Médiaválogatott Sztártitkok adását ezen a héten is!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla


Megtekintések száma: 116927


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet