2022 Június 23

A Médiaválogatott Sztártitkok legújabb adásában Beleznay Endre mesélt Rickynek az életéről, a munkájáról, a családjáról. Családi titkait is elárulta.

Amikor megszületett a lányom, utána rögtön kimentem Los Angelesbe, és itt hagytam őket, ami bár megrázott, de aztán megállapítottam, hogy nagyon jól csináltuk a gyereknevelést. Mind a ketten egyenlő módon vettük ki belőle a részünket. Mégis azt figyeltem meg, hogy a lányom leginkább az anyukájával beszéli meg a dolgokat. Hiába mondom folyton, hogy tökéletes apa vagyok, és csodálatosan csináltam mindent, valószínűleg mégsem. Amikor egy dráma van a lányom életében, akkor azt az anyukájának mondja el, és én meg csak utána az eredményeket összesítem.

Elárulom nektek a feleségem titkát is – folytatja Endre. – Egy bevásárlóközpontban történt ez az egész, ahol vannak kis bevásárlókocsik is a gyerekek számára, hogy azt tologassa a gyerek. A feleségem átvette ezt a kis kocsit a lányomtól, és annak zászlójával valahogy fejbe verte a gyereket fordulás közben. Nyilván nem lett semmi probléma, de a csöppnyi arcon megjelent a döbbenet, hogy „te csinálod ezt velem, a saját anyám?”. Azt a tanácsot tudom adni, hogy ilyenkor nem szabad nevetni, át kell érezni a gyerek fájdalmát.

Aki kíváncsi a beszélgetés folytatására, tartson velünk és hallgassa a Médiaválogatott Sztártitkokat, benne Beleznay Endrével!

Forrás: Médiaválogatott Sztártitkok / Udvardi Csilla


Megtekintések száma: 297


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet