2020 Március 17

Az emberek el akarják kerülni a káros összetevőket, és inkább egy tiszta szépségápolási gondolkodásmódot választanak, hogy a test számára biztonságos kozmetikumokat használjanak. A mérgező anyag mentes körömlakkok és az organikus hajfestékek számra egyre növekszik, valamint megnyugtató, hogy a rúzsok ólomtartalma miatt sem kell már feltétlen aggódnunk.

Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynöksége (EPA) szerint az ólom „egy természetben előforduló elem, mely kis mennyiségben található meg a földkéregben. Miközben van néhány hasznos felhasználása, toxikus lehet az emberekre és az állatokra, és hatással lehet egészségünkre. ”

 „Az ólom a rúzskészítményekben használt pigmentek természetes előfordulása során bekerülhet.” Ez az oka annak, hogy soha nem fog ólmot szerepeltetni egyik márka sem a terméke címkéjén.

Ha inkább az óvatosság oldalán állsz, íme 6 ólommentes rúzsárnyalat, amelyeket ólom és más nehézfémek szempontjából tesztelték az FDA által 2013-ban elvégzett tanulmányban. Ezekben az rúzsokban nem található ólom, ami azt jelenti, hogy a jelen lévő mennyiség túl kicsi a felismeréshez. Ezek az ólommentes rúzsok a sminkrajongók kedvenc csúcsminőségű márkáitól származnak, mint például a Revlon, a Maybelline, a MAC és még sok más.

Satin Lipstick in Myth

MAC

SuperStay 14-Hour Lipstick in Continuous Cranberry

MAYBELLINE NEW YORK

Beige Lipstick

BOBBI BROWN

Be Legendary Cream Lipstick in Primrose

SMASHBOX

Moon Drops Lipstick Creme in Orange Flip

REVLON

Joli Rouge Lipstick in Papaya

Clarins


Megtekintések száma: 176118


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet