2016 Március 25

Ő itt Corrie-Lynn Whyte, Ontario-ból, Kanadából, a kétéves Emily és a 8 hónapos hármasikerek, Olivia, Jackson, és Levi édesanyja.
lampaoltas-4-gyerkoccel-video

Párja, Dan Gibson, azt mondja, egyenesen sokkolta őket a hír, mikor megtudták, hogy hármasikreket várnak, természetes úton. Hirtelen a 3 fős családból hat fős nagycsalád lett. Először nem hitt Corrie- Lynn-nek, csak amikor maga is szembesült az ultrahang felvételeivel.

lampaoltas-4-gyerkoccel-video

Csodálatos a nagy családi élet, azonban rengeteg munkával jár, mondja Gibson.
Mivel rengeteg kérdést kapnak a négy gyermek nevelésével kapcsolatban, elindítottak egy blogot, The Baby Gang névvel, hogy másokkal is megoszthassák tapasztalataikat.

lampaoltas-4-gyerkoccel-video
Rengetegen, főleg olyan anyák, mint Corrie-Lynn, látták a videót és szinte könyörögtek az anyai tippjeiért. Mióta feltöltötték a videót, több mint, 34 millióan nézték már meg.

„Istenem, ez elképesztő! Csak ülök és nevetek! Emily-vel nehéz volt anno? Nem tudom pontosan melyik fiú, melyik, de Corrie elképesztő reflexeid vannak, ahogy elkapod őket, még mielőtt leesnének!”

„Corrie elképesztő vagy! Egy egész nap csupa pozitív ember! A babáitok egy-az egyben a ti hasonmásaitok Dan-nel. Nem csak hogy ti vagytok az egyetlenek, akik mindezt meg tudjátok csinálni, de ezt mindig mosollyal az arcotokon teszitek! Hihetetlen!”

„Ennek el kell jutnia Ellen-hez (Ellen DeGeneres show – a szerk.) El se tudom képzelni milyen kimerültek lehettek a nap végére!”

lampaoltas-4-gyerkoccel-video

Mr. Whyte korábban úgy gondolta, hogy talán már soha többé nem fognak tudni aludni így, hogy másik három babára kell vigyázniuk, de most azt mondja, végül nem is olyan kimerítő, mint amennyire elképzelhetetlennek tartották anno.

Azt mondja: „Ez egyszerűen elképesztően jó tapasztalat, tényleg csodálatos.”

Mr. Whyte azt mondja, felesége megérdemel minden jó szót, amit csak kap, még ha Corrie ebben kételkedik is néha.

lampaoltas-4-gyerkoccel-video

„Minden anyuka egy szuper anyuka" - Egyetértek vele:)

Ráadásként nézzétek meg ezt a videót is, azért Apa sem olyan ügyetlen...;)


Megtekintések száma: 24200


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet